Home / Family  / Ο Virgil Abloh σχεδιάζει μια Off-White children wear collection

Ο Virgil Abloh σχεδιάζει μια Off-White children wear collection

Ο ιδρυτής της Off-White, Virgil Abloh αποφάσισε να σχεδιάσει για το brand μια παιδική συλλογή.

 

Off-White και Virgil Abloh ανακοινώνουν με υπερηφάνεια το επόμενο βήμα του brand. Και αυτό είναι μια παιδική σειρά ένδυσης. Για τη σεζόν Fall/Winter 2021, ο σχεδιαστής ετοίμασε μια αποκλειστική σειρά παιδικών ενδυμάτων και αξεσουάρ, που θα περιλαμβάνει αντικείμενα για κορίτσια και αγόρια από ηλικία 4 έως 12 χρονών.

 

Courtesy of Off-White

 

Βλέποντας συχνά εικόνες των καταναλωτών Off-White με τα παιδιά τους, ο Virgil ήθελε να επεκτείνει το roster του brand και να προσφέρει κάτι από τον κόσμο του στους νέους. Εμπνεύστηκε από τη hippie κουλτούρα και μια ψυχεδελική και διασκεδαστική κατάσταση, δημιουργώντας μπουφάν, μπλουζάκια, παντελόνια, κ.α. Το λογότυπο θα στολιστεί με τη λέξη “Children”, ενώ θα ιδρυθεί και επίσημος λογαριασμός στο Instagram.

 

Courtesy of Off-White

Ο Virgil επιθυμεί να μεταδώσει τη φιλοσοφία του brand στους νέους και να βλέπει τα Off-White ρούχα να φοριούνται από γενιά σε γενιά. Στις 21 Ιουλίου η συλλογή θα είναι διαθέσιμη μέσα από το official site.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.