Home / Fashion  / Ο Tommy Hilfiger ανακοινώνει την TommyxLewis capsule συλλογή του για την άνοιξη 2020

Ο Tommy Hilfiger ανακοινώνει την TommyxLewis capsule συλλογή του για την άνοιξη 2020

Σχεδιασμένη σε συνεργασία με τον Lewis Hamilton.

Η τέταρτη συλλογή μεταξύ του Tommy Hilfiger και του Lewis Hamilton πραγματοποιεί θετικά βήματα για το μέλλον ως προς τις βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζει και την έννοια του “Style for All” που αγκαλιάζει – μια πεποίθηση ότι το ωραίο στιλ καταργεί τα όρια ως προς το φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα και τον σωματότυπο.

 

H Tommy Hilfiger ανακοινώνει την TommyXLewis συλλογή για την Άνοιξη 2020, την τέταρτη συνεργασία με τον επί έξι φορές παγκόσμιο πρωταθλητή αγώνων ταχύτητας της FIA Formula OneTM, Lewis Hamilton. Εμπνευσμένη από το θέμα της αφοσίωσης, όλη η συλλογή πραγματοποιεί θετικά βήματα για το μέλλον ως προς τις βιώσιμες πρακτικές που εφαρμόζει και την έννοια του “Style for All” που αγκαλιάζει – μια πεποίθηση ότι το ωραίο στιλ καταργεί τα όρια ως προς το φύλο, την ηλικία, την εθνικότητα και τον σωματότυπο.

Η TommyXLewis συλλογή για την Άνοιξη 2020 θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα από τις 6 Απριλίου σε επιλεγμένα καταστήματα TOMMY HILFIGER και σημεία πώλησης, καθώς και στο tommy.com.

 

Ο Tommy Hilfiger ανακοινώνει την TommyxLewis capsule συλλογή του για την άνοιξη 2020

 

 

Η συλλογή θα κάνει πρεμιέρα στο TOMMYNOW runway event στην Tate Modern, The Tanks στις 16 Φεβρουαρίου 2020 στο Λονδίνο στις 22.00 ώρα Ελλάδας.

«Η τέταρτη συλλογή μας πραγματικά γιορτάζει την συμμετοχικότητα», δήλωσε ο Tommy Hilfiger. «Για την Άνοιξη του 2020, ο Lewis και εγώ εστιάσαμε στη δημιουργία μιας συλλογής που μπορεί να φορεθεί από όλους και που διατηρεί τη βιωσιμότητα πρώτη στο μυαλό μας. Ήταν καταπληκτικό να παρακολουθήσεις τον Lewis να ξεπερνάει τα όριά του ως σχεδιαστής τις τελευταίες τέσσερις σεζόν και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι για αυτό που καταφέραμε με την πιο πρόσφατη συλλογή μας».

Η συλλογή TommyXLewis συνδυάζει δύο κόσμους: την ισχυρή ανδρική κληρονομιά του brand με το streetwear στιλ του Lewis, γιορτάζοντας iconic σχέδια που περιέχονται στην σύγχρονη αμερικανική ντουλάπα. Η αφοσίωση βρίσκεται στην καρδιά της συλλογής TommyXLewis Spring 2020 και αντικατοπτρίζεται σε κομμάτια που θυμίζουν τα κλασικά στιλ του αρχείου του brand. Η ισχυρή αυτή αξία, δεν βρίσκεται μόνο στο τατουάζ στο χέρι του Lewis Hamilton, αλλά εκπροσωπείται επίσης στην αφοσίωση του στους σκοπούς που είναι κοντά στην καρδιά του και στην καρδιά του brand.

«Αφοσίωση σημαίνει τα πάντα για μένα – δεν θα ήμουν εδώ που είμαι σήμερα, αν δεν είχα την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους οπαδούς μου και την ομάδα μου, που με υποστηρίζουν από την πρώτη μέρα», δήλωσε ο Lewis Hamilton. «Ο Tommy και εγώ μοιραζόμαστε αυτή την αξία, όχι μόνο μεταξύ μας, αλλά και με τους σκοπούς της βιωσιμότητας, της πολυμορφίας και της συμμετοχικότητας. Έχουμε σχεδιάσει μια συλλογή που επιτρέπει στους fan μας να είναι ο εαυτός τους. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε αυτό το μήνυμα ενδυνάμωσης την Άνοιξη του 2020».

Απροσδόκητες λεπτομέρειες, όπως το reversibility, προσθέτουν λειτουργικότητα στις κλασικές outwear σιλουέτες. Νέα fit συναντώνται σε hoodies και cargo pants. Τo military blue και το πράσινο συνδυάζονται με ουδέτερους τόνους και neon pops, εμπλουτίζοντας το κλασικό αθλητικό tracksuit, το bomber jacket και το field jacket με ένα σύγχρονο τελείωμα. Η collaborative συλλογή TommyXLewis για την Άνοιξη 2020 είναι πιο βιώσιμη από ποτέ, με πάνω από το 75% των ενδυμάτων να διαθέτουν βιώσιμα στοιχεία, συμπεριλαμβανομένου 100% βιολογικού βαμβακιού. Το ύφασμα Sorona®, το οποίο είναι κατασκευασμένο από plant-based ίνες, χρησιμοποιήθηκε ως βιώσιμη εναλλακτική λύση στην κάτω ένδυση. Η συλλογή χρησιμοποιεί επίσης πλυσίματα που έχουν το μικρότερο οικολογικό αποτύπωμα και ανακυκλωμένα υφάσματα σε denim παντελόνια και shorts, σε υφασμάτινα top και το bleached trucker jacket.

Η καμπάνια της TommyXLewis συλλογής για την Άνοιξη 2020 φωτογραφήθηκε μέσα από τον φακό του Brett Lloyd, ο οποίος έβαλε τον Lewis Hamilton μπροστά από ένα σκηνικό ερήμου, με το τοπίο να αλλάζει δραματικά ανάλογα με την ώρα της ημέρας.

Οι φίλοι και οι fan του brand καλούνται να συμμετέχουν στη συζήτηση στα µέσα κοινωνικής δικτύωσης µε τη χρήση των #TommyHilfiger, #TommyXLewis, καθώς και των @TommyHilfiger και @LewisHamilton.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!