Home / Cozyhome  / Ο Tom Dixon φέρνει μια πολύχρωμη γεωμετρία

Ο Tom Dixon φέρνει μια πολύχρωμη γεωμετρία

Tom Dixon

Ο βρετανός σχεδιαστής-φαινόμενο Tom Dixon δημιούργησε μια νέα collection, για να διακοσμήσετε το σπίτι σας με γεωμετρικά και χρωματιστά αντικείμενα.

 

 

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής από τη Βρετανία είναι γνωστός για τα εντυπωσιακά έπιπλα, φωτιστικά και αξεσουάρ που σχεδιάζει, από μέταλλο ή γυαλί. Για την καινούργια του συλλογή, ο Tom Dixon αποφάσισε να υιοθετήσει μια διαφορετική προσέγγιση. Δημιούργησε μαρμάρινα αντικείμενα, με έντονα μοτίβα, γεωμετρικά σχήματα και φρέσκα χρώματα. Ονόμασε τη σειρά Swirl, η οποία περιλαμβάνει βάζα, κηροπήγια και στηρίγματα βιβλίων. Όλα περιλαμβάνουν γεωμετρικές μορφές και μπορείτε να τα στοιβάξετε το ένα πάνω στο άλλο, δημιουργώντας ένα λειτουργικό γλυπτό.

 

 

Κάθε ένα από τα κομμάτια έχει τη δική του προσωπικότητα, μια μοναδική παλέτα χρωμάτων και μια συναρπαστική μορφή. Αποτελούν το τέλειο αντικείμενο, για να διακοσμήσετε το τραπέζι, τον πάγκο σας ή το κομοδίνο σας. Το υλικό, από το οποίο φτιάχτηκε η συλλογή, μοιάζει με ένα τρισδιάστατο μαρμάρινο χαρτί, που έχει το βάρος μιας πέτρας. Προκύπτει από ανακυκλωμένα υπολείμματα της βιομηχανίας μαρμάρου, τα οποία στη συνέχεια αναμειγνύονται με χρωστική ουσία και ρητίνη. Μια εκπληκτική διακοσμητική πινελιά στο σπίτι σας, η οποία θα το αναβαθμίσει με τον καλύτερο τρόπο. Μπορείτε να τα ανακαλύψετε εδώ.

 

 

Πηγή: Design Milk

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.