Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Robert Pattinson θετικός στον κορονοϊό

Ο Robert Pattinson θετικός στον κορονοϊό

Ο Robert Pattinson θετικός στον κορονοϊό
Δυστυχώς τα γυρίσματα της ταινίας Batman σταματούν (ξανά). 

Ένας ακόμη διάσημος νοσεί από τον νέο κορονοϊό, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του Vanity Fair, ο πρωταγωνιστής Robert Pattinson διαγνώστηκε θετικός στον Covid-19. 

Σύμφωνα με το μέσο η διάγνωση του διάσημου ηθοποιού συνεπάγεται και τη διακοπή των γυρισμάτων της νέας ταινίας του Matt Reeves, Batman, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Οκτώβριο του 2021.

 

 

 

 

“Μέλος της παραγωγής διαγνώστηκε θετικό στον κορονοϊό και θα απομονωθεί όπως προβλέπεται και από το πρωτόκολλο. Τα γυρίσματα σταματούν προσωρινά”, ανέφερε η ανακοίνωση της παραγωγής της πολύπαθης πλέον ταινίας Batman, τα γυρίσματα της οποίας είχαν διακοπεί για μία ακόμη φορά τον Μάρτη εξαιτίας της πανδημίας. Ακόμη, η Ann Sarnoff,  μεγαλοστέλεχος της WarnerMedia Studios, δήλωσε σχετικά: “Βρισκόμαστε στη μέση της έρευνας για το τι συνέβη. Διακόπτουμε προσωρινά τα γυρίσματα μέχρι να έχουμε περισσότερες πληροφορίες, όμως έχουμε θέσει σε εφαρμογή όλα τα πρωτόκολλα ιχνηλάτησης και ελπίζουμε να επιστρέψουμε στο πλατό πολύ σύντομα.”

 

Να ευχηθούμε περαστικά στον Robert Pattinson. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!