Home / Lifestyle  / Ο Nicolas Cage στο μικροσκόπιο!

Ο Nicolas Cage στο μικροσκόπιο!

4+1 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Nicolas Cage!

Συγκεντρώσαμε 5 facts -από τα οποία τα 3 είναι αρκετά περίεργα- που μας αποκαλύπτουν χρήσιμες πληροφορίες για τον βραβευμένο με Όσκαρ ηθοποιό του Hollywood, Nicolas Cage!

 

#1. Το πραγματικό του όνομα είναι Nicolas Kim Coppola και είναι ανιψιός του διάσημου σκηνοθέτη Francis Ford Coppola και της ηθοποιού Talia Shire. Σύντομα όμως αποφάσισε να αλλάξει το επίθετό του για να μην μπορεί κανένας να του πει πως εκμεταλλεύτηκε το όνομα και τη φήμη του σκηνοθέτη για να εξελιχθεί στην καριέρα του. Εμπνεύστηκε το επίθετό του από τον ήρωα κόμικ Luke Cage.

 

 

#2. Έχει στο ενεργητικό του τρεις γάμους. Υπήρξε παντρεμένος με την ηθοποιό Patricia Arquette από το 1995 ως το  2001, ενώ είχε και έναν σύντομο γάμο με την Lisa Marie Presley, κόρη του θρύλου Elvis Presley. Το 2004 γνώρισε σε ένα sushi bar την Alice Kim, η οποία ήταν σερβιτόρα και αποφάσισε πολύ σύντομα να την παντρευτεί. Με την μόλις 20 ετών τότε Alice απέκτησε έναν γιο τον Kal-El, όμως το ζευγάρι χώρισε το 2016.  Ακόμη, έχει έναν γιο, τον Weston Cage Coppola, από τη σχέση του με το μοντέλο Kristina Fulton, ο οποίος έγινε επίσης ηθοποιός. 

 

 

#3. Παλαιότερα ήθελε να γράψει μία τρομακτική ιστορία και αποφάσισε να αγοράσει ένα στοιχειωμένο σπίτι, μέσα στο οποίο θα μπορεί να εμπνευστεί για να ολοκληρώσει το συγγραφικό του έργο. Το σπίτι που αγόρασε για αυτό το σκοπό είναι το LaLaurie Mansion στη Νέα Ορλεάνη, το οποίο ανήκε στη δεκαετία του 1830 στην κατά συρροή δολοφόνο Madame Delphine LaLaurie. Η επένδυσή του όμως αυτή δεν τον βοήθησε ιδιαίτερα με αποτέλεσμα να πουλήσει πολύ σύντομα την έπαυλη. 

 

 

#4. Έχει δηλώσει πως οι αγαπημένες του ταινίες είναι το φιλμ “Ανατολικά της Εδέμ” (1955), “Λεωφορείον ο Πόθος” (1951), “2001: Η οδύσσεια του διαστήματος” (1968), “Το κουρδιστό πορτοκάλι” (1971) και η ταινία “Ο μάγος του Οζ” (1939).

 

 

#5. Ο ηθοποιός έχει αγοράσει τον δικό του τάφο στο Saint Louis Cemetery της Νέας Ορλεάνης, ο οποίος είναι σε σχήμα πυραμίδας με τη λατινική φράση «Omnia Ab Uno» (Όλα Από Ένα) σκαλισμένη πάνω του. 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!