Home / Fashion  / Ο Michael Kors γιορτάζει 40 χρόνια και φωταγωγεί το Broadway

Ο Michael Kors γιορτάζει 40 χρόνια και φωταγωγεί το Broadway

Michael Kors

Για τον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση του οίκου, ο σχεδιαστής Michael Kors άναψε τα φώτα του Broadway και έστησε ένα φαντασμαγορικό show.

 

 

Ο Michael Kors λατρεύει το θέατρο και τις τέχνες και αποφάσισε να τις συμπεριλάβει στον εορτασμό των 40 χρόνων από την ίδρυση του. Για την καινούργια collection Fall/Winter 2021 ο σχεδιαστής αποφάσισε να δώσει ξανά ζωή στην άδεια Times Square. Φωταγώγησε το Broadway, το οποίο μετατράπηκε σε runway, και έδειξε την επιθυμία του να στηρίξει το θέατρο. Ο ίδιος, με αφορμή το show, έκανε μια δωρεά στον οργανισμό The Actors Fund, που στηρίζει τις τέχνες και τους επαγγελματίες του χώρου.

 

Courtesy of Michael Kors

 

Παρακολουθώντας το εντυπωσιακό show, καταλαβαίνουμε πως πρόκειται για μια ερωτική επιστολή. Μια ερωτική επιστολή σε μια ζωή γεμάτη αξέχαστες νύχτες, οι οποίες ελπίζουμε ότι θα έρθουν σύντομα. Κάθε περίσταση μπορεί να γίνει ξεχωριστή και ο Kors φρόντισε να μας δώσει και το ξεχωριστό outfit. Φαντάζεται οποιαδήποτε γυναίκα να φοράει powerful ρούχα. Να χορεύει, να βγαίνει έξω με τους φίλους της, να παρακολουθεί ένα performance ή να επισκέπτεται το αγαπημένο της εστιατόριο.

 

Courtesy of Michael Kors

 

Η ενέργεια της Times Square αναζωογονήθηκε, χάρη στο εκπληκτικό show, το οποίο εξέφρασε την επιθυμία και ανάγκη για ελευθερία και δημιουργικότητα. Bella Hadid, Naomi Campbell, Ashley Graham, Irina Shayk και Precious Lee περπάτησαν στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Η λαμπερή συλλογή συνδύασε άνεση και πολυτέλεια, τιμώντας τη σπουδαία κληρονομιά του οίκου, με βλέμμα στο μέλλον.

 

Courtesy of Michael Kors

 

Το night out- fashion show έλαβε τέλος με μια μοναδική performance του Rufus Wainwright, μοιράζοντας νότες ελπίδας και αισιοδοξίας. The show will must go on soon!

www.michaelkors.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.