Home / Beauty  / Ο Marc Jacobs λανσάρει ένα νέο foundation

Ο Marc Jacobs λανσάρει ένα νέο foundation

cozy vibe beauty marc jacobs
Υπόσχεται κάλυψη που διαρκεί έως και 24 ώρες…

 

Ο Marc Jacobs μας έχει συνηθίσει σε προιόντα ομορφιάς που εκτός από υψηλή ποιότητα διαθέτουν και υπέροχες συσκευασίες. Έτσι, μετά το Le Marc Liquid Lip Crayon, λανσάρει ένα νέο foundation, που υπόσχεται “θαύματα” στην επιδερμίδα σας.

 

Το Shameless Youthful-Look 24H Foundation με SPF 25, εγγυάται την απόλυτη κάλυψη, που διαρκεί για ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο. Είναι oil-free, ιδανικό για τις γυναίκες που αντιμετωπίζουν προβλήματα ακμής και έντονων πόρων, ενώ για ακόμη μία φορά το Packaging είναι υπέροχο.

 

cozy vibe beauty marc jacobs cozy vibe beauty marc jacobs

Bonus αποτελέσει και ο δείκτης προστασίας που διαθέτει, ενάντια στην ηλιακή ακτινοβολία και επιπλέον περιέχει συστατικά φιλικά προς το δέρμα, όπως snow mushroom και εκχύλισμα μπλε μαργαρίτας.

Στην ίδια σειρά θα προστεθεί σύντομα και το Shameless BoldBlush, σε 3 διαφορετικές αποχρώσεις: Tantalizing, Rebellious και Obsessed.

 

cozy vibe beauty marc jacobs

 

 

Extra info: Το όνομα της νέας beauty συλλογής είναι εμπνευσμένο από το τατουάζ που έχει ο σχεδιαστής στο στήθος του, που δεν είναι άλλο από τη λέξη “Shameless”.

 

 

Mην ντρέπεστε για το πρόσωπό σας! Αναδείξτε τα χαρακτηριστικά σας με τα νέα, μοναδικά προϊόντα του Marc Jacobs, που σίγουρα μπορούν να βγάλουν προς τα έξω τον καλύτερό σας εαυτό!

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath