Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Kanye West για πρόεδρος των ΗΠΑ;

Ο Kanye West για πρόεδρος των ΗΠΑ;

Ο εκκεντρικός ράπερ θέτει υποψηφιότητα για τις επερχόμενες εκλογές.

Tην υποψηφιότητά του για τις προεδρία των ΗΠΑ στις επερχόμενες εκλογές του Νοεμβρίου, ανακοίνωσε ο ράπερ και σύζυγος της Kim Kardashian, Kanye West, και για να πούμε την αλήθεια δεν είναι ένα νέο που μας σοκάρει.

 

Ο ίδιος έχει εκφράσει στο παρελθόν ουκ ολίγες φορές τη συμπάθειά του προς το πρόσωπο του προέδρου Donald Trump, στηρίζοντάς τον μάλιστα ανοιχτά το 2018, ενώ μάλιστα συναντήθηκε μαζί του στο Οβάλ Γραφείο.

 

Βέβαια, μετά την επίσκεψή του στον Λευκό Οίκο είχε δηλώσει ότι συνειδητοποίησε πως χρησιμοποιήθηκε για να διαδοθούν μηνύματα στα οποία δεν πίστευε, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι αποστασιοποιείται από τα πολιτικά πράγματα για να επικεντρωθεί αποκλειστικά στο να είναι ο ίδιος δημιουργικός.

 

 

“Πρέπει τώρα να εκπληρώσουμε την υπόσχεση της Αμερικής, εμπιστευόμενοι τον Θεό, ενοποιώντας το όραμά μας και οικοδομώντας το μέλλον μας. Κατεβαίνω ως υποψήφιος πρόεδρος των ΗΠΑ”, έγραψε  στο Twitter, με το hashtag #2020VISION.

 

Μέχρι τώρα η Kim Kardashian δεν έχει σχολιάσει κάτι ουσιαστικό, πέρα από ένα emoji με την αμερικανική σημαία, ενώ ανέβασε στο Instagram την ανακοίνωση του West.

 

Υπομονή μέχρι την επίσημη ανακοίνωση των υποψηφίων!

 

 

 

 

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath