Home / Family  / Ο Jordan Watson είναι ο πιο αστείος μπαμπάς του διαδικτύου

Ο Jordan Watson είναι ο πιο αστείος μπαμπάς του διαδικτύου

Ο Jordan Watson είναι ο πιο αστείος μπαμπάς του διαδικτύου
Ανεβάζει το πιο διασκεδαστικό περιεχόμενο στα social media. 

Ανέβασε το πρώτο του video στο YouΤube περισσότερο χιουμοριστικά και τυχαία, δείχνοντας τον σωστό τρόπο να κρατάμε ένα μωρό. Το πιο πιθανό είναι πως θα έχετε “πέσει” πάνω σε κάποιο videaki του και θα έχετε γελάσει με την ψυχή σας.

 

 

Ο Jordan Watson είναι ο πιο αστείος μπαμπάς του διαδικτύου

Ο Jordan Watson ξέρει ποια είναι τα προσόντα που πρέπει να έχει ο καλός μπαμπάς. Γνωρίζει ακόμη τα πιο αστεία tips για την ανατροφή των παιδιών και τα μοιράζεται μέσα από τους λογαριασμούς του στο YouTube και το Instagram.

 

 

Μετά την -απροσδόκτητη για εκείνον- επιτυχία του στο κοινό ήρθαν κι άλλα video και vlogs με tips για μπαμπάδες που αγαπήθηκαν ακόμη πιο πολύ!

 

https://www.instagram.com/p/CCDRykFB0nQ/

 

Ο λόγος για τον Νεοζηλανδό Jordan Watson, ευτυχισμένο πατέρα τριών κοριτσιών και το χαρούμενο κανάλι του “How to DAD” που κρατά αστεία συντροφιά σε μπαμπάδες και μαμάδες, δίνοντάς τους παράλληλα πολλούς λόγους να διασκεδάζουν όντας γονείς.

Για τον χιουμορίστα Jordan Watson έχουν γράψει διεθνή έντυπα, σχολιάζοντας τον ιδιαίτερο τρόπο που παρουσιάζει την ζωή του ως μπαμπάς κοριτσιών. Έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλής και αγαπητός σε όλα τα social media και τις πλατφόρμες, γεγονός που του δίνει ακόμη περισσότερη όρεξη να ανεβάζει συνεχώς νέα videakia που μας διασκεδάζουν.

 

https://www.instagram.com/p/CA7KWCqBFKU/

 

Ανακαλύψτε περισσότερα για τον αστείο μπαμπά στο δημοφιλές account του στο Instagram. 

@howtodadnz

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!