Home / Lifestyle  / Ο Jason Statham στο μικροσκόπιο!

Ο Jason Statham στο μικροσκόπιο!

5 πράγματα που δεν γνωρίζαμε για τον Jason Statham!

Συγκεντρώσαμε 5 ενδιαφέροντα facts για τον θρύλο τον action movies Jason Statham! Τι δεν ξέραμε για τον ηθοποιό στον οποίο όλοι οι άνδρες θέλουν να μοιάσουν και με τον οποίο όλες οι γυναίκες θέλουν να βγουν ραντεβού;

 

#1. Από μικρός είχε κλίση στα αθλήματα. Στα παιδικά του χρόνια έπαιζε soccer στην ομάδα του σχολείου και αργότερα ασχολήθηκε με τις καταδύσεις σε επίπεδο πρωταθλητισμού. Μάλιστα, εκπροσώπησε την Αγγλία στους Αγώνες Κοινοπολιτείας του 1990 στη Νέα Ζηλανδία. 

 

 

#2. Πριν ξεκινήσει την υποκριτική του καριέρα ασχολήθηκε με το μόντελινγκ. Έχει εργαστεί σε καμπάνιες για διάσημους οίκους και brands όπως ο Tommy Hilfiger, η Adidas, η Levi’s, η Timberland και η French Connection, ενώ πρωταγωνίστησε και σε διαφημιστικά σποτ όπως το παρακάτω για την σοκολάτα Kit Kat. 

 

 

 

#3. Όταν δούλευε για την French Connection, γνωρίστηκε με τον Βρετανό σκηνοθέτη Guy Ritchie, ο οποίος και του έδωσε την ευκαιρία να μπει στον χώρο του κινηματογράφου. Ο σκηνοθέτης εκείνη την περίοδο επρόκειτο να γυρίσει μία νέα ταινία και έψαχνε άτομα για το cast. Μόλις είδε τον Statham εντυπωσιάστηκε από την αρρενωπότητα και την σκληρή του όψη και αποφάσισε να τον συμπεριλάβει στην ταινία του. 

 

 

 

#4. Εκτός από το ταλέντο του στα σπορ και την υποκριτική, ο Jason Statham έχει κλίση στο σκάκι. Μάλιστα όπως έχει εξομολογηθεί δημόσια έχει αναμετρηθεί αμέτρητες φορές στο σκάκι με τον Guy Ritchie, δηλώνοντας για τον σκηνοθέτη χιουμοριστικά πως δεν παίζει καλά και πως του χρωστάει ακόμη χρήματα από όλες τις φορές που τον έχει νικήσει στο παιχνίδι στρατηγικής. 

 

 

 

#5. Αν και πολλές φορές επιλέγει κασκαντέρ για τις δύσκολες και επικίνδυνες σκηνές στις ταινίες του, γύρισε ο ίδιος τη σκηνή του ελικοπτέρου στο τέλος της ταινίας «Εκτός ορίων». Κρεμόταν από ύψος 600 μέτρων από ένα ελικόπτερο πάνω από το Λος Άντζελες, έχοντας για ασφάλεια ένα μικρό καλώδιο και ζώνη!

 
     

    [email protected]

    Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!