Home / Men  / Ο Heron Preston συνεργάζεται με τον Calvin Klein

Ο Heron Preston συνεργάζεται με τον Calvin Klein

Ο καλλιτέχνης και σχεδιαστής Heron Preston ενώνει τις δυνάμεις του με τον Calvin Klein, κυκλοφορώντας μια, από κοινού, συλλογή.

 

Creative director, καλλιτέχνης, DJ, σχεδιαστής και δημιουργός περιεχομένου. Ο Heron Preston είναι ένας άνθρωπος γεμάτος αγάπη για την τέχνη και τη δημιουργία. Πολυτάλαντος, με φρέσκιες ιδέες και πάθος για τη μόδα, ετοιμάζει το καινούργιο project του. Με ενθουσιασμό και φαντασία ανέλαβε να σχεδιάσει μια συμβουλευτική συλλογή με τον Calvin Klein, για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021. Επικεντρώνεται κυρίως στη δημιουργία jeans, underwear, hoodies και pants, με ανδρικά, αλλά και gender neutral κομμάτια.

 

 

Ο Calvin Klein έχει την ιδέα να συνεργαστεί με διαφορετικούς οραματιστές και δημιουργικούς ανθρώπους, για να πουν, με τη δικιά τους προοπτική, μια ιστορία του brand. Πρόκειται για ένα πρώτο βήμα του Calvin Klein, για να έρθει πιο κοντά στον πολιτισμό και τη δημιουργικότητα. Αλληλοσυνδεδεμένες συνεργασίες, που θα βοηθήσουν το brand να πει την ιστορία του, με έναν τόπο που ίσως δε θα μπορούσε μόνο του.

 

 

Ο Preston έχει συνεργαστεί με τον Kanye West, τον Virgil Abloh και brands όπως, Gap, Nike και Levi’s. Χαρακτηρίζει τη συλλογή ως “ανυψωμένα” ρούχα εργασίας. Παρακολουθώντας καθημερινούς και εργαζόμενους ανθρώπους, εμπνεύστηκε από αυτούς και τους θεώρησε αθλητές του. Ο ίδιος είναι γνωστός για το πώς συνδέει τη high fashion με το streetwear. Η συλλογή της hot συνεργασίας θα κυκλοφορήσει στις 23 Απριλίου, μέσα απο το official site.

 

Κεντρική photo: Calvin Klein

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.