Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Drake έσπασε ρεκόρ στο Spotify!

Ο Drake έσπασε ρεκόρ στο Spotify!

Drake

Ο διάσημος rapper Drake έσπασε ρεκόρ στο Spotify, ξεπερνώντας τα 50 δισεκατομμύρια streams.

 

Εκπληκτικά τα νέα για τον αγαπημένο καλλιτέχνη, ο οποίος έχει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα για το 2021. Σύμφωνα με την επίσημη υπηρεσία Variety, ο Drake είναι ο πρώτος μουσικός καλλιτέχνης στην ιστορία που ξεπερνά τα 50 δισεκατομμύρια streams στο Spotify! Αποτελεί σίγουρα έναν τεράστιο, επικό θα λέγαμε, αριθμό.

 

 

Ο Drake αποτελεί έναν από τους καλύτερους του είδους του, με εκατομμύρια fans και αμέτρητα τραγούδια που έγιναν επιτυχίες. Έχει κερδίσει 4 Grammy Awards, ενώ οι υποψηφιότητες του φτάνουν τις 47!

 

 

Το δημοφιλές τραγούδι του “God’s Plan” μετράει από μόνο του 1.675 δισεκατομμύρια streams και το album του “Scorpion” θεωρήθηκε ένα από τα καλύτερα και πιο πετυχημένα της μουσικής βιομηχανίας. Επιπλέον, από το 2010 μέχρι και τώρα, το προφίλ του Drake έχει τα περισσότερα streams στο Spotify, αγγίζοντας τον αριθμό των 30 δισεκατομμυρίων! Το νέο του album “Certified Lover Boy” αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.