Home / Men  / Ο Chris Hemsworth είναι ο πρώτος brand ambassador της BOSS

Ο Chris Hemsworth είναι ο πρώτος brand ambassador της BOSS

Ο διάσημος ηθοποιός, Chris Hemsworth, επιλέχτηκε από τη Hugo Boss ως ο πρώτος brand ambassador του οίκου.

 

Ο Chris, γνωστός και λατρεμένος στο κοινό από το ρόλο του ως Thor, ξεκίνησε τη συνεργασία του με τη BOSS από το 2017. Φέτος ανακοινώθηκε ότι θα είναι ο πρώτος star του Hollywood που θα εκπροσωπήσει τον οίκο στις καμπάνιες μόδας του, την περίοδο 2021-2022.

 

 

“Είμαι μεγάλος θαυμαστής της BOSS εδώ και πολύ καιρό, οπότε είμαι πολύ χαρούμενος που τώρα εκπροσωπώ τις συλλογές της μάρκας, ως παγκόσμιος πρεσβευτής. Είμαι πολύ ενθουσιασμένος για τη νέα μας συνεργασία”, δηλώνει ο Chris Hemsworth.

 

Η Boss θα καταφέρει χάρη στον ηθοποιό να πάει το brand του ένα βήμα παρακάτω. Το lifestyle του ηθοποιού, το ταλέντο του στην υποκριτική, αλλά και στο serf, καθώς επίσης και ο ενεργός ρόλος του υπέρ του περιβάλλοντος, τον αποτέλεσαν την καλύτερη επιλογή για τον οίκο, ως ένα πρότυπο για τη νέα γενιά.

 

 

“Είμαστε περήφανοι για τη συνεργασία μας. Με τον Chris, καταφέραμε να διασφαλίσουμε ένα αστέρι παγκόσμιας κλάσης που είναι ιδανικό για τη μάρκα BOSS. Ενσωματώνει μια σύγχρονη επιτυχία και αρρενωπότητα”, δηλώνει ο Yves Müller, Managing Board Spokesman, στη HUGO BOSS.

 

www.hugoboss.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.