Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Brad Pitt επιστρέφει με την ταινία δράσης “Bullet Train”

Ο Brad Pitt επιστρέφει με την ταινία δράσης “Bullet Train”

Brad Pitt

Ο γοητευτικός Brad Pitt ετοιμάζεται για μια ολοκαίνουργια ταινία δράσης, με τίτλο “Bullet Train”.

 

Μετά την επιτυχία του Once upon a time in Hollywood, ο Brad Pitt, κατέχοντας πλέον και το πολυπόθητο Oscar, επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη. Αυτή τη φορά συνεργάζεται με την εταιρεία παραγωγής Sony Pictures, για μια ταινία δράσης. Στο “Bullet Train” είναι επίσημο ότι θα συμμετέχει και η πολυβραβευμένη ηθοποιός Sandra Bullock. Θα είναι η πρώτη φορά που θα δούμε τους δύο τους να συνεργάζονται σε μια ταινία! Επιπλέον, η Lady Gaga θα πραγματοποιήσει και αυτή ένα guest, χωρίς να έχει ανακοινωθεί ακριβώς ο ρόλος που θα ενσαρκώσει.

 

 

Το cast του ανερχόμενου film συμπληρώνουν οι: Joey King, Aaron Taylor Johnson, Brian Tyree Henry, Logan Lerman, Michael Shannon, Zazie Beetz, Masi Oka και Andrew Koji. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο David Leitch, ο οποίος μετράει στο ενεργητικό του επιτυχίες όπως, Deadpool 2 και Atomic Blonde. Η πλοκή θα βασίζεται στο ιαπωνικό μυθιστόρημα, Maria Beetle, του bestselling συγγραφέα Kotaro Isaka.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.