Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο bodyguard του Karl Lagerfeld έγραψε βιβλίο για το θρύλο της μόδας

Ο bodyguard του Karl Lagerfeld έγραψε βιβλίο για το θρύλο της μόδας

Ο Sébastien Jondeau, σωματοφύλακας του Karl Lagerfeld, γράφει βιβλίο για τη ζωή του Karl και τις στιγμές μαζί του, με τίτλο “How are you, dear Karl?”

 

Ο Sebastian Jondeau ήρθε πρώτα σε επαφή με το γνωστό σχεδιαστή όταν ήταν 15 χρονών και μετέφερε έπιπλα του 18ου αιώνα. Από τότε ξεκίνησε μια μεγάλη σχέση εμπιστοσύνης και αγάπης, μεταξύ τους, μέχρι τη στιγμή που έφυγε από τη ζωή ο αγαπημένος Karl. O Sebastian, εκτός από σωματοφύλακας, ήταν και ένας από τους καλύτερους προσωπικούς βοηθούς του, στις επιδείξεις μόδας, αλλά και ποζάροντας για τις καμπάνιες του.

 

 

Το βιβλίο ξετυλίγει μια σειρά από μη χρονολογημένα γεγονότα, σε ένα διάστημα τριών δεκαετιών. Μας περιγράφει γεγονότα με πολλές λεπτομέρειες από οδυνηρές και χαρούμενες στιγμές, μέχρι και τα προβλήματα υγείας του Karl, άγνωστα σε πολλούς fans. Tη συγγραφή του βιβλίου ανέλαβε η δημοσιογράφος μόδας, σε Vanity Fair και Le Figaro, Virginie Mouzat. Η ίδια αποκαλεί το βιβλίο 220 σελίδων ως «μια ιστορία αγώνα, αγάπης, θαυμασμού και ανθεκτικότητας».

 

 

Το βιβλίο θα κυκλοφορήσει στις 27 Ιανουαρίου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.