Home / Fashion  / Ο Balenciaga δημιούργησε το πρώτο fashion video game. Let’s play!

Ο Balenciaga δημιούργησε το πρώτο fashion video game. Let’s play!

Ο διάσημος οίκος έκανε την ανατροπή και παρουσίασε τη νέα collection του, για Φθινόπωρο 2021, μέσω ενός video game με τίτλο Afterword: Age of Tomorrow.

 

Courtesy of Balenciaga

 

Το παιχνίδι σας ταξιδεύει στο έτος 2031, σε ένα κόσμο διαφορετικό και πιο εξελιγμένο. Για να ξεκινήσετε θα πρέπει να διαλέξετε το Avatar σας, που θα σας συντροφεύει ως το τέλος του παιχνιδιού. Όλοι οι χαρακτήρες είναι ντυμένοι με ρούχα Balenciaga, ρούχα με στοιχεία που θυμίζουν πανοπλίες, προσδίδοντας μια αίσθηση πολέμου. Σκοπός του παιχνιδιού είναι να διασχίσετε τα καταστήματα του διάσημου οίκου, συναντώντας και άλλα Avatar στο δρόμο σας και να ξεπεράσετε όλες τις δοκιμασίες.

Courtesy of Balenciaga

 

“Το Afterwold εμπνέεται από ένα μυθικό παρελθόν και ένα φανταστικό μέλλον με διαχρονικά αρχέτυπα και εικόνες. Το θέμα του Balenciaga fall 2021 είναι η μοίρα της ανθρωπότητας μέσα από ένα διαδραστικό ταξίδι. Ο κόσμος μπορεί να φαίνεται πως καταρρέει αρχικά, όμως απέχει πολύ από αυτή τη δυστοπική οπτική, καθώς σιγά σιγά επανέρχεται η φύση και η βιομηχανία επανέρχονται σε μια πιο υγιή ισορροπία”, δηλώνει εκπρόσωπος του οίκου.

 

Courtesy of Balenciaga

 

Ο σχεδιαστής Demna Gvasalia, γνωρίζοντας ότι δεν μπορεί να παρουσιάσει την συλλογή του με τον “παραδοσιακό” τρόπο, πρωτοτύπησε και έκανε τη διαφορά. Σκέφτηκε το πιο high-tech και ενδιαφέρον τρόπο, να δώσει στο κοινό την κολεξιόν του, βάζοντας τη μόδα για τα καλά στο κόσμο της τεχνολογίας!

 

 “Η μόδα έχει γίνει πολύ προβλέψιμη. Προσωπικά θέλω να προσπαθήσω να κάνω τα πράγματα αλλιώς”, δηλώνει ο σχεδιαστής.

 

Courtesy of Balenciaga

 

Ανακαλύψτε το νέο κόσμο του διάσημου οίκου εδώ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.