Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Adam Driver γίνεται ήρωας για χάρη του οίκου Burberry

Ο Adam Driver γίνεται ήρωας για χάρη του οίκου Burberry

Ο Ricardo Tisci κυκλοφόρησε το πρώτο του άρωμα για τον οίκο Burberry, με τίτλο Hero, και πρωταγωνιστή τον ηθοποιό Adam Driver.

 

Ο Ricardo Tisci με το πρώτο του άρωμα θέλησε να μας πει μια ιστορία, τόσο παλιά που ίσως την έχουμε ξεχάσει. Από την περίοδο της μυθολογίας το άλογο συμβόλιζε τη δύναμη και την υπερηφάνεια. Ο άνθρωπος έβρισκε το “άλογο” που κρύβει μέσα του και γίνονταν ο εαυτός του. Έτσι, ο Adam Driver καθώς κυνηγάει το άλογο, δηλαδή τον πραγματικό εαυτό του, στο ηλιοβασίλεμα βουτάει μαζί του στη θάλασσα.

 

 

Ξεκινάει μια πάλη επικράτησης, όπου άνθρωπος και άλογο γίνονται ένα, παρακινώντας τον σύγχρονο άνδρα να υπερασπιστεί τον εαυτό του και να ανακαλύψει τη δύναμη που κρύβει μέσα του. Μεταμορφώνεται σε κάτι καινούργιο και βελτιωμένο, αλλά δεν παύει να κρατάει τη δικιά του μοναδική ταυτότητα.

 

 

Με ένα εντυπωσιακό video ο ηθοποιός κατάφερε να κάνει τους πάντες να συζητάνε για το νέο ανδρικό άρωμα του Burberry. Ο οίκος δημιουργεί έναν σύγχρονο μύθο, εξερευνώντας τα παραδοσιακά στερεότυπα του ανδρισμού.

 

www.burberry.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.