Home / Fashion  / Ο Στέλιος Κουδουνάρης ανοίγει το πρώτο του κατάστημα

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ανοίγει το πρώτο του κατάστημα

Στέλιος Κουδουνάρης

Ο ταλαντούχος σχεδιαστής Στέλιος Κουδουνάρης προσφέρει στο κοινό του μια ευκολότερη πρόσβαση στις δημιουργίες του, παρουσιάζοντας το πρώτο του κατάστημα.

 

Ο Στέλιος Κουδουνάρης πάει κόντρα στους καιρούς και παρουσιάζει, γεμάτος ενθουσιασμό, το πρώτο του κατάστημα στην Αθήνα. Πραγματοποιεί το επόμενο επιχειρηματικό βήμα, της πετυχημένης καριέρας του, κάνοντας ευκολότερη την πρόσβαση του κοινού στις δημιουργίες του. Αναβαθμίζει τη shopping εμπειρία σας, προτείνοντας stylish, κομψές και διαχρονικές επιλογές.

 

 

Ο ίδιος φέρει την υπογραφή των ρούχων, αλλά και της διακόσμησης του καταστήματος. Urban αισθητική, 60s αρχιτεκτονικά στοιχεία και μεταμοντέρνο ύφος συνθέτουν το αντιθετικό, αλλά εντυπωσιακό σκηνικό. Οι ήρεμες αποχρώσεις του λευκού και γκρι, στο εσωτερικό, έρχονται σε μια εκπληκτική αντίθεση με τα έντονα χρώματα της σύγχρονης βιτρίνας. Η γεωμετρία της βιτρίνας είναι εμπνευσμένη από τον Piet Mondrian.

 

 

Κάθε γωνία του χώρου αντανακλάει την ταυτότητα και τα στοιχεία, που καθορίζουν το brand του σχεδιαστή. Minimal, elegant και άρτιο, ως προς την αισθητική του, περιλαμβάνει τις γυναικείες και ανδρικές συλλογές. Στο καινούργιο κατάστημα θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τη νέα καλοκαιρινή συλλογή, με ρούχα για κάθε περίσταση, σε προσιτές τιμές. Κάποια από τα αγαπημένα αξεσουάρ και αντικείμενα, που επέλεξε προσωπικά ο σχεδιαστής, από όλο τον κόσμο, θα φιλοξενούνται στο κατάστημα. Αν επιθυμείτε μια μοναδική fashion εμπειρία και είστε λάτρεις του σχεδιαστικού έργου του Στέλιου Κουδουνάρη, μη χάσετε την ευκαιρία να το επισκεφτείτε.

 

 

 

Αναγνωστοπούλου 4 και Ξάνθου γωνία, Κολωνάκι, Αθήνα.

Τηλέφωνο επικοινωνίας 2107215856

Official site: www.stelioskoudounaris.com

Instagram: stelioskoudounaris

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.