Home / Fashion  / Ο πύργος του Eiffel… στο κατάστημα της Chanel!

Ο πύργος του Eiffel… στο κατάστημα της Chanel!

Έναν παριζιάνικο “παράδεισο” δημιούργησε o πολυτελής οίκος.

Το Παρίσι απέκτησε ένα νέο luxurious fashion spot στην “καρδιά” του πριν λίγο καιρό και συγκεκριμένα στις 28 Μαρτίου, όταν άνοιξε το νέο po-up κατάστημα της Chanel εντός του διάσημου εμπορικού Galeries Lafayette.

 

Ο αχανής χώρος κάνει συνεχείς αναφορές στις ρίζες του οίκου, φέρνοντας σύμβολα της πόλης στο εσωτερικό του. Το πολυκατάστημα πρόκειται να φιλοξενήσει την ανοιξιάτικη/καλοκαιρινή συλλογή του οίκου για το 2019, με έντονα τα στοιχεία της παραλίας, όπως ακριβώς στο runway show του Οκτωβρίου, για τις ανάγκες του οποίου είχε στηθεί ένα εντυπωσιακό καλοκαιρινό σκηνικό.

 

 

Βασικό κομμάτι της διακόσμησης του καταστήματος είναι ένας χρυσός Πύργος του Eiffel, ο οποίος μοιάζει να ξεπροβάλει μέσα από την άμμο, ενώ είναι περικυκλωμένος από κούκλες ντυμένες με κομμάτια από την ανοιξιάτικη συλλογή, δημιουργώντας ένα fashion installation που συνδυάζει τον αστικό, παριζιάνικο τρόπο ζωής με στοιχεία dolce vita.

 

 

Στον δεύτερο όροφο του πολυκαταστήματος φιλοξενείται ένας ακόμη stylish τομέας, πάλι με αναφορές σε τροπικούς προορισμούς, ενώ οι κούκλες φορούν γυαλιά ηλίου, ψάθινα καπέλα και άλλα καλοκαιρινά must-have αξεσουάρ.

 

Μαζί με τα ιδιαίτερα installations, τα Galeries Lafayette φιλοξενούν και δύο προσωρινούς τομείς αφιερωμένους σε θρυλικά αξεσουάρ του οίκου, ο πρώτος στις iconic μπαλαρίνες, στα σανδάλια και στα sling-backs της Chanel και ο δεύτερος στα διαχρονικά ρολόγια του οίκου.

 

 

Θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε τις μοναδικές αυτές βιτρίνες εντός του πολυκαταστήματος, μέχρι την 21η Απριλίου. Σπεύσατε!

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath