Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο “πολύ σκληρός για να πεθάνει” Bruce Willis

Ο “πολύ σκληρός για να πεθάνει” Bruce Willis

Ο "πολύ σκληρός για να πεθάνει" Bruce Willis
5 πράγματα που δεν ήξερες για τον γοητευτικό Bruce Willis. 

Είναι εξαιρετικά επιτυχημένος, πολύ γοητευτικός και παγκοσμίως γνωστός και λατρεμένος για τους ρόλους που υποδύεται. Λίγο κυνικοί, λίγο αντι-ήρωες και πολύ σκληροί για να πεθάνουν, οι ρόλοι που έχει παίξει τον έχουν κατατάξει στους πιο δημοφιλείς ηθοποιούς του Hollywood και επίσης στους πιο αγαπημένους στο ανδρικό αλλά και γυναικείο κοινό. 

 

Ο "πολύ σκληρός για να πεθάνει" Bruce Willis

Στα νιάτα του, το 1993 στο night club Planet Hollywood στη Washington. 

 

 

Ο ηθοποιός γεννήθηκε 19 Μαρτίου του 1955 στην πόλη Idar-Oberstein της Γερμανίας. To πλήρες όνομά του είναι Walter Bruce Willis και στο ζώδιο είναι Ιχθύς, δηλαδή ευαίσθητος αλλά και κυκλοθυμικός. 

 

O πατέρας του ήταν Αμερικάνος και η μητέρα του Γερμανίδα. Ο Bruce Willis έχει μια αδελφή, την Φλώρενς, και έναν αδερφό, τον Ντέιβιντ. Ο ηθοποιός είχε ακόμη έναν αδερφο, τον Ρόμπερτ, ο οποίος πέθανε το 2001 σε ηλικία 42 ετών από καρκίνο στο πάγκρεας.

 

Έχει κάνει δύο γάμους. Το 1987 παντρεύτηκε την Demi Moore με την οποία απέκτησε 3 κόρες. Το 2000 όμως χώρισαν. Έπειτα το 2009 παντέυτηκε την ηθοποιό και παραγωγό Emma Heming Willis με την οποία είναι μέχρι και σήμερα ευτυχισμένοι μαζί και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά. 

 

 

Ο "πολύ σκληρός για να πεθάνει" Bruce Willis

Με τη δεύτερη σύζυγό του στην πρεμιέρα της ταινίας “Rock The Kasbah” το 2015. 

 

Έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τις δηλώσεις του για τη θρησκέια. Σε συνέντευξή του στο περιοδικό George τον Ιούλιο του 1998 δήλωσε: “Οι οργανωμένες θρησκείες εν γένει είναι, κατά την γνώμη μου, θανάσιμες μορφές. Όλες ήταν πολύ σημαντικές όταν δεν ξέραμε γιατί μετακινήθηκε ο ήλιος, γιατί άλλαξε ο καιρός, γιατί συνέβησαν τυφώνες ή γιατί συνέβησαν τα ηφαίστεια. Η σύγχρονη θρησκεία είναι το τέλος της σύγχρονης μυθολογίας. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που ερμηνεύουν την Αγία Γραφή κυριολεκτικά. Κυριολεκτικά! Επιλέγω να μην πιστεύω ότι αυτός είναι ο τρόπος ερμηνείας της.”

 

 

Έχει δηλώσει πως οι ηθοποιοί που θαυμάζει και θεωρεί είδωλά του είναι οι: Robert De Niro, Gary Cooper, Steve McQueen και John Wayne.

 

Το 2006 στην Hollywood Boulevard όταν και τιμήθηκε με το 2.321 αστέρι του Hollywood Walk of Fame

 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!