Home / Fashion  / Ο οίκος Saint Laurent δημιούργησε μια νέα denim line

Ο οίκος Saint Laurent δημιούργησε μια νέα denim line

Ο Anthony Vaccarello παρουσίασε την καινούργια Saint Laurent denim line, με πρωταγωνιστές τους Hailey Bieber και τον Romeo Beckham.

 

 

Μέσα από μια ασπρόμαυρη καμπάνια με μια αισθησιακή ατμόσφαιρα, ο Anthony Vaccarello παρουσίασε τη νέα denim συλλογή. Πρωταγωνιστές η Hailey Bieber, Sonny Hall, Megan Miles και Anok Yai, αλλά και ο Romeo Beckham με ένα ολιγόλεπτο video. Η σειρά περιλαμβάνει jeans, εξωτερικά ενδύματα και αξεσουάρ.

 

 

Στα standouts κυριαρχούν κάποια από τα πιο iconic κομμάτια της δεκαετίας του 70, με νέες προσθήκες, το Destroyed Jacket και το Blue Trash Denim. Η λεπτή σιλουέτα Pantaboots έρχεται με πέντε τσέπες και φτιάχνει το τέλειο jean για blazer. Για μια πιο ολοκληρωμένη και glamour εμφάνιση ο οίκος σχεδίασε και ένα set από εσώρουχο και bralette, με στρας και το μονόγραμμα του brand.

 

 

Πρωταγωνίστρια της καμπάνιας η Hailey Bieber, σε μια από τις καλύτερες στιγμές της πολλά υποσχόμενης καριέρας της. Rock, sexy, αλλά ταυτόχρονα και κλασσική, η νέα καμπάνια εκπροσωπεί το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον του οίκου, που πρόκειται να είναι λαμπρό.

 

 

www.saintlaurent.com

 

 

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.