Home / Beauty  / Ο οίκος Karl Lagerfeld και η L’Oréal Professionnel συστήνουν το SteamPod 3.0

Ο οίκος Karl Lagerfeld και η L’Oréal Professionnel συστήνουν το SteamPod 3.0

Ο οίκος Karl Lagerfeld και η L’Oréal Professionnel συστήνουν το SteamPod 3.0
Τα δύο παριζιάνικα brands παρουσιάζουν το συλλεκτικό SteamPod 3.0. 

Ο Karl Lagerfeld είχε δηλώσει στο παρελθόν στο WWD “Δεν είμαι και πολύ χαρισματικός σε ό,τι αφορά τα χτενίσματα και τα μαλλιά.” Παρ ‘όλα αυτά μας είχε συνηθίσει σε εξαιρετικές συνεργασίες, μία από τις τελευταίες του ήταν και αυτή με την L’Oréal Paris. 

 

Ο οίκος Karl Lagerfeld και η L’Oréal Professionnel συστήνουν το SteamPod 3.0

 

KARL LAGERFELD x L’Oréal Paris Limited edition SteamPod.

Αποτίοντας φόρο τιμής στον σχεδιαστή το SteamPod 3.0, σε ασπρόμαυρη έκδοση, των συνδυασμό χρωμάτων που είναι άλλωστε και ο αγαπημένος του σχεδιαστή. Το hairtool χρησιμοποιεί την πανίσχυρη δύναμη του ατμού και ισιώνει εκπληκτικά τα μαλλιά, ενώ οι λειτουργίες που διαθέτει είναι μοναδικές. Η τιμή του συλλεκτικού SteamPod 3.0 ανέρχεται στα 264 ευρώ. Το προιόν θα είναι διαθέσιμο στην αγορά της Ευρώπης μετά τις 30 Οκτωβρίου. 

 

Η τελευταία συνεργασία του σχεδιαστή με την L’Oréal Paris ήταν επίσης η limited-edition makeup collection που είχε δημιουργήσει με το γαλλικό, luxury brand.

 

 

www.lorealparis.gr

www.karl.com

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!