Home / Fashion  / Ο οίκος Chanel επαναφέρει το κάπρι παντελόνι

Ο οίκος Chanel επαναφέρει το κάπρι παντελόνι

Το Haute Couture show του οίκου Chanel επανέφερε το κάπρι παντελόνι για το καλοκαιρινό, αλλά και το φθινοπωρινό μας στυλ.

 

Εδώ και πολλά χρόνια τα capri pants έχουν εγκαταλειφθεί και τα αντικατέστησαν τα cropped pants και τα biker shorts. Ο οίκος Chanel και η Virginie Viard αποφάσισαν να αλλάξουν τα δεδομένα και να επαναφέρουν αυτή τη τάση. Στο haute couture show τους συνδύασαν το κάπρι παντελόνι μοναδικά και τόσο σύγχρονα. Με μια εφαρμογή, λίγο κάτω από το γόνατο, θα σου χαρίσει μια κομψότητα που έχεις ξεχάσει, αλλά ήρθε ο καιρός να ξανά ανακαλύψεις.

 

Μπορείτε να το φορέσετε με crop tops, αέρινα πουκάμισα και βραδινά φορέματα. Το luxury brand προτείνει μινιμαλιστικά σχέδια, με απλό και διαχρονικό μαύρο, ή tie dye prints. Για σοφιστικέ relaxed outfits, τα capri pants είναι ιδανικά για το office ή βραδινό look σας. Mules, σανδάλια και sneakers θα ταιριάξουν γάντι, φέρνοντας έναν vibe από τα 00s. Ακόμα πιο stylish ιδέα είναι τα αέρινα και δροσερά wide leg capri shorts, σε στυλ culotte.

 
Dior

Courtesy of Dior

 

Dice Kayek

Courtesy of Dice Kayek

 

Theory

Courtesy of Theory

 

Marni

Courtesy of Marni

 

Simone Rocha

Courtesy of Simone Rocha

 

Brunello Cucinelli

Courtesy of Brunello Cucinelli

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.