Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με δική του ραδιοφωνική εκπομπή

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος με δική του ραδιοφωνική εκπομπή

leonidas koutsopoulos

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, όπως ανακοίνωσε στη σελίδα του στο Instagram ξεκινάει δική του ραδιοφωνική εκπομπή.

Το Masterchef από το ξεκίνημά του έχει αποκτήσει φανατικούς φαν και κάθε χρόνο αυτοί πολλαπλασιάζονται. Οι 3 κριτές φυσικά είναι βασικό συστατικό της τόσο μεγάλης επιτυχίας, που καθηλώνει σε κάθε επεισόδιο μικρούς και μεγάλους μπροστά από τη μικρή οθόνη.

 

 

Οι chefs Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Πάνος Ιωαννίδης και Σωτήρης Κοντιζάς μας χαρίζουν στιγμές μαγειρικής κουλτούρας, γέλιου και συγκίνησης, ενώ απολαμβάνουμε κάθε φορά τη χημεία μεταξύ τους, αλλά και με τους διαγωνιζόμενους.

 

 

Στην παρούσα χρονική περίοδο, τα γυρίσματα έχουν σταματήσει λόγω της δύσκολης για τη δημόσια υγεία κατάστασης και τα επεισόδια του Masterchef 4 που παρακολουθούμε έχουν γυριστεί λίγο πιο παλιά. Οι κριτές και η παραγωγή ακολουθούν πιστά τις οδηγίες και μένουν σπίτι, έτσι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο οποίος είναι γνωστό πως έχει καλλιτεχνική φλέβα, αποφάσισε να ξεκινήσει δική του ραδιοφωνική εκπομπή.

 

Δείτε παρακάτω το post του και μείνετε συντονισμένοι!

 

Samano radio link  www.samano-radio.gr

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!