Home / Cozyhome  / Ο κόσμος του design καλωσορίζει τον Saint Laurent

Ο κόσμος του design καλωσορίζει τον Saint Laurent

Saint Laurent και Memphis ενώνουν τις δυνάμεις τους για μια home wear collection, με επιρροές από luxury fashion.

 

 

Ο Anthony Vaccarello αποφάσισε να συνεργαστεί με την ιταλική εταιρεία design και αρχιτεκτονικής. Η Memphis, ιδρύθηκε το 1981, και γιορτάζει, φέτος, 40 χρόνια, κυκλοφορώντας μια συλλογή με μια πινελιά από luxury fashion. Παρίσι και Los Angeles θα υποδεχτούν τις εκθέσεις, όπου θα παρουσιαστεί η καινούργια συνεργασία και συλλογή.

 

 

Με τίτλο Rive Doite, η collection περιλαμβάνει μια σειρά από είδη οικιακής χρήσης, κεραμικά υφάσματα, αγγεία και πλάκες, Παράλληλα, ο σχεδιαστής μόδας ανανεώνει και κάποια από τα πιο iconic σχέδια της Memphis. Το Ring κρεβάτι, τις καρέκλες Riviera και το διαχωριστικό δωματίου Ettore Sottsass. Ο Anthony, όμως, πήγε τη συνεργασία τους ένα βήμα παραπέρα. Εμπνεύστηκε από τα έργα του Memphis και σχεδίασε μια σειρά ένδυσης από φούτερ και πάνινα παπούτσια, γιορτάζοντας το καινούργιο και πολύ δημιουργικό project του οίκου.

 

 

Ανακαλύψτε τη συλλογή εδώ.

Photos Courtesy: Saint Laurent

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.