Home / Cozyhome  / Architecture  / Ο ισπανικός οίκος Vondom μας συστήνει την Diamond Villa, ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό διαμάντι

Ο ισπανικός οίκος Vondom μας συστήνει την Diamond Villa, ένα πραγματικό αρχιτεκτονικό διαμάντι

Η Diamond Villa βρίσκεται στην Κροατία και αποτελεί μία από τις πιο αναγνωρίσιμες επαύλεις στην Αδριατική χερσόνησο.

 

Τόσο η τοποθεσία στην οποία έχει χτιστεί, όσο και το μοναδικό interior design της κατοικίας, την καθιστούν το ιδανικό σκηνικό για μια παραδεισένια εμπειρία διαμονής. Ο ισπανικός οίκος Vondom ανέλαβε την επίπλωση όλων των βεραντών, με προϊόντα της συλλογής Faz, την οποία έχει σχεδιάσει ο Ramón Esteve.

 

Αυτή η υπέοχη βίλα βρίσκεται στο νησί  Korcula, όπου γεννήθηκε ο εξερευνητής Marco Polo, και είναι χτισμένη σε μία υπέροχη τοποθεσία, με θέα στην παραλία  Zrnovska Banja, με στόχο να προσφέρει την απόλυτη ιδιωτικότητα και την απόλυτη εμπειρία διαμονής στους επισκέπτες της.

 

 

 

Η Diamond Villa διαθέτει 5 συνολικά επιπλωμένα υπνοδωμάτια με king size κρεβάτια, 8 εξωτερικές ευρύχωρες βεράντες και μία πισίνα υπερχείλισης, όλα μοιρασμένα σε 2 ανεξάρτητες βίλες, αποτελώντας ιδανικό προορισμό τόσο για οικογενειακές όσο και για ρομαντικές διακοπές.

 

Κάθε έπιπλο και διακοσμητικό στοιχείο έχει επιλεχθεί με προσοχή, ώστε να προσφέρει στους επισκέπτες την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια.

 

 

 

Ο αρθρωτός καναπές της συλλογής Faz από τον οίκο Vondom αλλά και το τραπεζάκι, προσφέρουν ανάπαυση στους επισκέπτες, ενώ απολαμβάνουν τη μοναδική θέα, τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα αλλά και τις έναστρες νύχτες. Η ίδια ιδιάζουσα αισθητική ακολουθήθηκε και στον χώρο της πισίνας, με τις ευρύχωρες και άνετες ξαπλώστρες.

 

 

 

 

 

 

 

Εδώ οι επισκέπτες νιώθουν τουλάχιστον… σαν βασιλιάδες. Ο οίκος Vondom φρόντισε γι’αυτό.

 

www.vondom.com

 

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath