Home / Lifestyle  / Celebrities  / Ο Ιάσονας Μανδηλάς κάνει το “Απίθανο” στο νέο του τραγούδι

Ο Ιάσονας Μανδηλάς κάνει το “Απίθανο” στο νέο του τραγούδι

Ο Ιάσονας Μανδηλάς κυκλοφόρησε το νέο του τραγούδι, συνοδευόμενο από εντυπωσιακό video clip, με τίτλο “Απίθανο”.

 

Απίθανος στο νέο του τραγούδι ο Ιάσονας Μανδηλάς. Ένα από τα hottest ονόματα της ελληνικής pop σκηνής επιστρέφει δυναμικά με νέο τραγούδι και εξαιρετικό video clip. Το up-tempo τραγούδι “Απίθανο” καταφέρνει να σας ξεσηκώσει, να σας φτιάξει τη διάθεση και να φέρει τα καλύτερα summer vibes. Τη μουσική και τους στίχους υπογράφει ο Λεωνίδας Σώζος.

 

 

Ένα χρόνο μετά την επιτυχία του “Μόνο Εσένα”, το dance anthem που έφτασε στο Top50 του Official Greek Airplay Chart, ο καλλιτέχνης επιστρέφει πιο ανανεωμένος από ποτέ. Υιοθετεί νέο hair look και ανεβάζει τη διάθεση στα ύψη, χάρη στις εξαιρετικές χορευτικές του ικανότητες.

 

 

Φορώντας ρούχα από τη συλλογή Ivy Park X Adidas της Beyoncé, αλλά και μοναδικά Versace κομμάτια, εντυπωσιάζει για τις in fashion και stylish επιλογές του. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν, πριν από λίγες εβδομάδες, στο κέντρο της Αθήνας, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Παπαδάκου.

 

 

Το «Απίθανο» κυκλοφορεί σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.