Home / Cozyhome  / Ο απόλυτος οδηγός για τους veggie ταξιδιώτες!

Ο απόλυτος οδηγός για τους veggie ταξιδιώτες!

For veggie lovers!

 

Ο απόλυτος οδηγός για όσους μένουν πιστοί στη vegetarian και vegan φιλοσοφία και θέλουν να απολαύσουν τις διακοπές τους σε πολυτελή καταλύματα και ξενώνες που ασπάζονται πλήρως την vegan ιδεολογία, κυκλοφορεί από τον οίκο teNeues. 

 

 

Πρόκειται για το βιβλίο VEGGIE HOTELS – The Joy of Vegetarian Vacations που υπόσχεται να σας δώσει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες για σούπερ, green διακοπές! 

 

 

 

Οι ταξιδιωτικοί συγγραφείς Karen Klein, Thomas Klein και Peter Haunert και ο οίκος teNeues επιμελήθηκαν μια πολύ ενδιαφέρουσα συλλογή που περιλαμβάνει περισσότερα από 60 vegan friendly ξενοδοχεία και καταλύματα σε όλο το κόσμο, που εγγυώνται στους επισκέπτες χορτοφαγικές και συνάμα πολυτελείς υπηρεσίες και διακοπές!

 

 www.teneues-books.com

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!