Home / Cozyhome  / Οργάνωση ντουλάπας: 5 πολύ χρήσιμα tips

Οργάνωση ντουλάπας: 5 πολύ χρήσιμα tips

Οργάνωση ντουλάπας

Μάθετε πώς να πετύχετε την καλύτερη οργάνωση ντουλάπας, με τη βοήθεια 5 εύκολων tips.

 

Ακόμα και οι celebrities και τα πιο γνωστά fashion icons, περνάνε περιόδους με ένα χάος στην ντουλάπα τους. Τις περισσότερες φορές, λόγω υποχρεώσεων, δουλειάς, έλλειψης οργάνωσης, ή ακόμα και βαρεμάρας, στην ντουλάπα μας επικρατεί μεγάλη ακαταστασία. Μπορεί να ακούγεται “βουνό”, αλλά αν ακολουθήσετε χρήσιμα tips και συμβουλές θα γίνει μια εύκολη και ευχάριστη διαδικασία. Θυμηθείτε την iconic στιγμή με την οργάνωση ντουλάπας της Carrie στο Sex and the City. Συγκεντρώστε τις φίλες σας, βάλτε μουσική και κάντε τη στιγμή να μοιάζει με βραδινή έξοδο!

 

 

Το πιο δύσκολο κομμάτι είναι να αποφασίσετε τι μένει και τι φεύγει. Αναρωτηθείτε αν κάποια από τα ρούχα της ντουλάπας σας τα φοράτε ακόμα, και αν αξίζει να πιάνουν τόσο χώρο. Σίγουρα, με αρκετά από αυτά, είστε συναισθηματικά δεμένες, αλλά δυστυχώς θα πρέπει να τα αποχωριστείτε. Αφού δεν τα φοράτε πια, κρατήστε μια όμορφη φωτογραφία ως ανάμνηση. Όσα αφήσετε εκτός, επιλέξτε να τα πουλήσετε σε ένα second hand μαγαζί, ή ακόμα καλύτερα να τα δανείσετε. Πολλοί τα έχουν πραγματικά ανάγκη και θα τους βοηθήσετε πολύ.

 

 

Στη συνέχεια, ανακαλύψτε ή διαμορφώστε άλλους χώρους στο σπίτι για τα ρούχα που δεν φοράτε καθημερινά, ώστε να απελευθερωθεί η ντουλάπα. Πολύ χρήσιμα έχουν αποδειχθεί συστήματα οργάνωσης που διαθέτουν πολλά καταστήματα επίπλων. Επιπρόσθετα, μια όμορφη ιδέα είναι να ανανεώσετε και να αναδιαμορφώσετε παλιά κομμάτια, αποκτώντας την αίσθηση της αγοράς ενός καινούργιου.

 

 

Το παν είναι να οργανωθείτε κατάλληλα και σωστά. Αφιερώστε χρόνο, χωρίστε τα κομμάτια σε κατηγορίες και αναθεωρήστε. Ως τελευταίο, σας προτείνουμε τη σωστή σκέψη αγορών στο μέλλον. Σκεφτείτε προσεκτικά και επενδύστε σε διαχρονικά ρούχα. Ακολουθήστε τα βήματα και αποκτήστε μια ονειρεμένη ντουλάπα.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.