Home / Cozyhome  / Ονειρεμένες ντουλάπες χάρη στο νέο σύστημα της Zanette

Ονειρεμένες ντουλάπες χάρη στο νέο σύστημα της Zanette

Zanette

Τίποτα καλύτερο από μια οργανωμένη και ευρύχωρη ντουλάπα. Η εταιρεία Zanette δημιούργησε το σύστημα Practico και μας την υπόσχεται.

 

 

Η ιταλική εταιρεία Zanette φροντίζει για ακόμη μια φορά να ανάγει το σπίτι σας ένα ονειρεμένο χώρο. Το να έχουμε μια οργανωμένη και ευρύχωρη ντουλάπα φαντάζει κάτι το ακατόρθωτο, αλλά όχι πια. Το brand δημιούργησε το αρθρωτό σύστημα Pratico, το οποίο έχει σχεδιαστεί για να καθορίζει και να οργανώνει χώρους ντουλάπας. Όλα ξεκινούν και υλοποιούνται με τη δημιουργία πάνελ τοίχου. Σε διαφορετικά ύψη και πλάτη, τα πάνελ συνθέτουν μια δομή που μοιάζει με πίνακα.

 

 

Η συγκεκριμένη δομή επιτρέπει τη φιλοξενία μεγάλου αριθμού στοιχείων όπως, ράφια, συρτάρια και συρταριέρες για τα ρούχα σας. Επιπλέον, κάθε συρτάρι περιέχει extra αποθηκευτικούς χώρους για τα αξεσουάρ σας. Μπορείτε να επιλέξετε δερμάτινο, βαμμένο ή με matte φινιρίσματα Pratico. Ανάλογα με το δωμάτιο σας και τη διακόσμηση του, επιλέξτε κάποιο από τα σχέδια που διαθέτονται.

 

 

Οι εκπληκτικές ντουλάπες, που βλέπουμε στια ταινίες, μπορούν τώρα να γίνουν πραγματικότητα.  Κάθε ρούχο και αξεσουάρ σας, μικρό ή μεγάλο, θα αποκτήσει τη δικιά του θέση, σύμφωνα με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας. Το αρθρωτό σύστημα Pratico μετατρέπει την οργάνωση της ντουλάπας σε μια διαδικασία, που ξεπερνάει τη φαντασία σας.

 

 

Photos Courtesy: Zanette 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.