Home / Men  / Grooming  / Ολοκληρωμένο τσαντάκι περιποίησης για τις διακοπές

Ολοκληρωμένο τσαντάκι περιποίησης για τις διακοπές

Ολοκληρωμένο τσαντάκι περιποίησης για τις διακοπές
Τι πρέπει να έχει το τσαντάκι περιποίησης για τις διακοπές σου; Part 2

Κάθε άνδρας που σέβεται τον εαυτό του και τον φροντίζει οφείλει να έχει ένα τσαντάκι περιποίησης ειδικά διαμορφωμένο για τις διακοπές του. Μην ξεχνάς ο ήλιος και οι βλαβερές ακτίνες του, το αλάτι και το χλώριο, οι υψηλές θερμοκρασίες και η ζέστη ταλαιπωρούν την επιδερμίδα και το σώμα. Υπάρχουν όμως προϊόντα που θα σε θωρακίσουν από τις εξωτερικές απειλές το καλοκαίρι.

 

Ολοκληρωμένο τσαντάκι περιποίησης για τις διακοπές

 

 

Έξυπνη ενυδατική κρέμα.

Επένδυσε μια ενυδατική δύο σε ένα. Θα πας ταξίδι και πρέπει να εξοικονομήσεις χώρο… Οπότε είναι καλό να προμηθευτείς το σωστό έξυπνο προϊόν. Αναζήτησε λοιπόν μια ενυδατική κρέμα που πρώτον αποκαθιστά την ποσότητα υγρασίας στην επιδερμίδα και δεύτερον σε προστατεύει από την ακτινοβολία.

 
Αποσμητικό.

Πραγματικά μη διανοηθείς να φύγεις χωρίς το αποσμητικό σου. Στις διακοπές πρέπει να είσαι φρέσκος, ανανεωμένος και σαγηνευτικός. Κι όλα αυτά χωρίς το αποσμητικό δεν γίνονται…

 
Σαμπουάν & Αφρόλουτρο.

Τα προϊόντα με διττή λειτουργία έχουν την τιμητική τους στη συγκεκριμένη περίπτωση για προφανείς λόγους. Προμηθεύσου ένα προϊόν για σώμα και μαλλιά με ωραίο άρωμα φρεσκάδας.

 

Εντομοαπωθητικό βραχιολάκι.

Είναι πραγματικά σωτήριο. Σε προστατεύει από τα τσιμπήματα των εντόμων και σε βοηθά να έχεις πιο ήρεμες διακοπές. Plus λειτουργεί και σαν αξεσουάρ.

 
Νυχοκόπτης.

Ακόμη ένα must have item για το τσαντάκι των διακοπών σου είναι ο νυχοκόπτης. Άλλωστε είπαμε οφείλεις να είσαι κομψός και στις διακοπές σου.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!