Home / Cozyhome  / Architecture  / Οι Zaha Hadid Architects παρουσιάζουν το εντυπωσιακό Morpheus!

Οι Zaha Hadid Architects παρουσιάζουν το εντυπωσιακό Morpheus!

Το ξενοδοχείο Morpheus είναι μια αρχιτεκτονική αποκάλυψη! 

To design studio Zaha Hadid Architects παρουσίασε τη νέα του αρχιτεκτονική αποκάλυψη που δεν είναι άλλη από το flagship ξενοδοχείο Morpheus,  στο θέρετρο City of Dreams στο Μακάο.

 

 

Η σχεδιαστική ομάδα ZHA, αν και εμπνεύστηκε από την κινέζικη αρχιτεκτονική παράδοση, ακολούθησε μια σχεδιαστική φιλοσοφία που δεν κάνει καμιά αναφορά στις παραδοσιακές αρχιτεκτονικές τυπολογίες. 

 

 

Ένας παράδοξος καμπυλωτός σκελετός μοιάζει να τυλίγει το ξενοδοχείο στο εξωτερικό του ενώ στο εσωτερικό το μάρμαρο, το στοιχείο του νερού και οι χρυσές λεπτομέρειες χαρίζουν κομψότητα, μεγαλοπρέπεια και αίγλη στον χώρο.  

 

 

Το ξενοδοχείο διαθέτει 770 δωμάτια τα οποία περιλαμβάνουν μια ποικιλία από standard δωμάτια, σουίτες και “βίλες του ουρανού” όπως τις αποκαλούν (που εννέα διώροφες υπερπολυτελείς βίλες). Στο θέρετρο που βρίσκεται το ξενοδοχείο υπάρχει ένα καζίνο, δύο θέατρα, μια εμπορική περιοχή, 20 εστιατόρια και ακόμη τέσσερα ξενοδοχεία. , 

 

 

Το ξενοδοχείο Morpheus ιδιαίτερο, άκρως εντυπωσιακό και επιβλητικό, αποτελεί ένα εμβληματικό κτίριο στην πόλη του Μακάο!  

 

 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ!

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!