Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι top 5 mind-blowing ταινίες που αξίζει να δεις!

Οι top 5 mind-blowing ταινίες που αξίζει να δεις!

Ανακαλύψτε 5 από τις καλύτερες και πιο διαχρονικές ταινίες που θα σας κάνουν σίγουρα να “χάσετε” το μυαλό σας.

 

Αν χαρακτηρίζαμε τις παρακάτω ταινίες epic θα ήταν λίγο! Κατάφεραν να αποσπάσουν τις καλύτερες κριτικές και να κερδίσουν το θαυμασμό του κοινού. Το σενάριο καθηλώνει πραγματικά, καθώς σας κάνει να αναρωτιέστε πώς αλήθεια υπάρχει κάποιος, που μπορεί να σκέφτηκε κάτι τέτοιο. Xιλιάδες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σας, θέλοντας να βρείτε την επεξήγηση της ταινίας. Άριστη σκηνοθεσία (Christopher Nolan, Martin Scorsese, David Fisher) και dream cast συμπληρώνουν ένα αποτέλεσμα που θα σας μείνει αξέχαστο.

 

Γνωρίστε τις ταινίες παρακάτω:
Fight Club (1999)                               

 

Η ταινία πραγματεύεται τη ζωή ενός ανώνυμου αφηγητή (Edward Norton) που πάσχει από αϋπνία. Ο ίδιος παρακολουθεί συνεχώς ομάδες υποστήριξης για διάφορες παθήσεις που δεν έχει. Γνωρίζει τον Tyler (Brad Pitt), έναν πωλητή σαπουνιών με τον οποίο ιδρύουν το Fight Club και μάχονται ενάντια στην κοινωνία.

 

Inception (2010)

 

Ο Ντοπ Κομπ (Leonardo Dicaprio) είναι ένας μυστικός πράκτορας που χρησιμοποιεί ένα είδος τεχνολογίας με το οποίο εισέρχεται στα όνειρα κάποιου και ανακαλύπτει όλα του τα μυστικά. Αναλαμβάνει μια επικίνδυνη αποστολή προσπαθώντας ταυτόχρονα να λύσει και τα προσωπικά του ζητήματα.

 

Prestige (2006)

 

 Η ταινία ακολουθεί τις περιπέτειες δύο μάγων (Christian Bale και Hugh Jackman) τις βικτοριανής εποχής που ανταγωνίζονται χρόνια μεταξύ τους.

 

Shutter Island (2010)

 

Ο Leonardo Dicaprio και Mark Ruffalo υποδύονται δυο αστυνομικούς που προσπαθούν να εξιχνιάσουν μια ύποπτη εξαφάνιση σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα στο νησί των Καταραμένων.

 

Interstellar (2014)

 

Η ταινία μας διηγείται την ιστορία μιας ομάδας αστροναυτών, οι οποίοι ψάχνουν ένα καινούργιο μέρος κατοικήσιμο για τους ανθρώπους. Πρωταγωνιστής είναι ο Matthew McConaughey.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.