Home / Beauty  / Οι hot τάσεις στα μαλλιά για το 2021

Οι hot τάσεις στα μαλλιά για το 2021

Οι hot τάσεις στα μαλλιά για το 2021
Ποια θα είναι τα trends στα μαλλιά για το 2021;

Ευχόμαστε η νέα χρονιά να μας φέρει πιο όμορφες στιγμές και πιο όμορφες και φρέσκιες επιλογές σε ό,τι αφορά τα μαλλιά μας. Λίγο πριν φύγει το πολύπαθο 2020 συγκεντρώσαμε τις νέες hot τάσεις για το 2021 που υπόσχονται να μας φέρουν την ανανέωση που τόσο έχουμε ανάγκη. 

 

Curved edges: Ένα γλυκό haisrtyle. 

Δώστε μια πιο σύγχρονη νότα στο κοντό ή μακρύ καρέ σας αποφεύγοντας τις αυστηρές άκρες και επιμένοντας στις γλυκές καμπύλες. 

 

 

 

The return of layers: Μια διακριτική αλλά επαρκής αλλαγή. 

Φέτος τα μαλλιά μας έχουν ίσως περισσότερο από ποτέ ανάγκη από κίνηση. Αυτό ακριβώς επιτυγχάνεται χάρις στις διάφορα επίπεδα και τα αγαπημένα layers. Είναι ένας τρόπος να ανανεώσετε το hairlook σας χωρίς θυσιάσετε το μήκος των μαλλιών σας (ε λιγάκι θα τα κόψετε βέβαια) και να αναδείξετε τα μακριά μαλλιά σας. 

 

 

 

Bob Hairstyle: Τα κόβουμε καρέ. 

Τα καρέ μαλλιά είναι και πάλι στα πάνω τους. Τη νέα χρονιά το καρέ φτάνει στο ύψος του σαγονιού και μας χαρίζει νεότητα και φρεσκάδα. Τολμήστε το ακόμη κι αν έχετε μακριά μαλλιά. Η μεγάλη αυτή αλλαγή θα δώσει ισχυρό μπουστάρισμα στην ψυχολογία σας και φυσικά θα κάνει πιο σύγχρονη την εικόνα σας. 

 

Οι hot τάσεις στα μαλλιά για το 2021

 

 

Modern bob: Επενδύουμε σε αφέλειες. 

Αφήνουμε ίδιο το μήκος των μαλλιών μας αλλά προσθέτουμε ένα μοντέρνο twist κόβοντας αφέλειες. Οι αφέλειες χαρίζουν κίνηση, υπογραμμίζουν τον νεανικό χαρακτήρα του look και κάνουν τα μαλλιά μας να φαίνονται πιο πυκνά. Είναι ιδανικές για όσες έχουν λεπτή τρίχα και θέλουν ένα σύγχρονο και stylish κούρεμα. 

 

Οι hot τάσεις στα μαλλιά για το 2021

 

 
Your signature look: Υποστηρίζουμε το όποιο look μας. 

Τη νέα χρονιά συνώνυμο της ανανέωσης είναι και η ελευθερία σε ό,τι αφορά τις επιλογές μας. Κάνουμε όποιο κούρεμα και χρώμα μας αρέσει στα μαλλιά μας και το υποστηρίζουμε περισσότερο από ποτέ. Οι προσωπικές μας επιλογές μας ταιριάζουν περισσότερο από κάθε τι, μας αναδεικνύουν και μας γεμίζουν χαρά κι αυτοπεποίθηση! 

Φυσικά το παραπάνω δεν σημαίνει πως χρειάζεται να κάνουμε κάτι που θεωρούμε τρελό ή εκκεντρικό, αλλά έχουμε το hairlook που μας αρέσει και ανεβάζει τη διάθεσή μας. To 2021 και από εδώ και πέρα τα μαλλιά μας και γενικά η εικόνα μας θα είναι αυτή που αρέσει σε μας και μας εκφράζει. 

 

Οι hot τάσεις στα μαλλιά για το 2021

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!