Home / Beauty  / Οι celebrities που μάγεψαν στα CFDA Awards

Οι celebrities που μάγεψαν στα CFDA Awards

Οι celebrities που μάγεψαν στα CFDA Awards
CFDA Awards: οι πιο εντυπωσιακές beauty παρουσίες! 

Μοντέλα, ηθοποιοί και διασημότητες του διεθνούς στερεώματος, έδωσαν το παρών στα φετινά CFDA Awards και εμείς ξεχωρίσαμε τις πιο λαμπερές beauty παρουσίες της διοργάνωσης. 

 

 

Bella Hadid

Τα εντυπωσιακά της μαλλιά, αλλά και το μακιγιάζ της έδωσαν επιπλέον φως στο πρόσωπό της, ενώ τα λαμπερά της κοσμήματα ήταν αυτά που έκλεψαν την παράσταση. 

 

 

Yara Shahidi

Τα φουτουριστικά κοτσιδάκια της, ήταν αδιαμφισβήτητα αυτό που ξεχώρισε στην εμφάνισή της. Όμως δεν μπορούμε να παραβλέψουμε και το natural μακιγιάζ της που εξισορρόπησε το συνολικό της look και ανέδειξε διακριτικά τα σαρκώδη της χείλη. 

 

 

Elsa Hosk

Σαν μία άλλη Barbie, η Elsa Hosk, επέλεξε ένα έντονο, ανοιχτό ροζ κραγιόν για τα χείλη της και ελάχιστο eyeliner για τα μάτια της. Τα μαλλιά της αποφάσισε να είναι λιτά, με ένα ανεπαίσθητο σπάσιμο, ενώ απουσίαζαν τα κοσμήματα για να δοθεί έμφαση μόνο στα όμορφα χαρακτηριστικά της. 

 

 

Diane Kruger

Το ηλεκτρικό της βλέμμα ενισχύθηκε από το προσεγμένο μακιγιάζ της, ενώ η σινιόν που επέλεξε για τα μαλλιά της, ανέδειξε ακόμη πιο πολύ τα όμορφα μάτια της. Τέλος, τα ελαφριά touches από τερακότα έδωσαν όσο χρώμα χρειάζεται στην επιδερμίδα της. 

 

 

 

Lily Aldridge

Με τα μαλλιά της πιασμένα πίσω, μία κατακόκκινη απόχρωση κραγιόν στα χείλη, τονισμένα φρύδια και υπέρλαμπρα, elegant ear cuffs η Lily Aldridge μαγνήτισε τα βλέμματα στα φετινά CFDA Awards. 

 

 

 

Emily Ratajkowski

Σήμα κατατεθέν της το κόκκινο κραγιόν και τα πανέμορφα μάτια της που τόνισε με πολύ λίγη μάσκαρα και μία λεπτή δόση μολύβι. Τέλος, τα μαλλιά της χυτά, αλλά με μία wavy κλίση απογείωσαν την beauty εμφάνισή της. 

 

 

 

Jennifer Lopez

Για το τέλος, αφήσαμε την πιο εντυπωσιακή και λαμπερή σταρ του πλανήτη. Ο λόγος για την πάντοτε φρέσκια και γοητευτική Jennifer Lopez, η οποία σαγήνευσε τους πάντες και στα CFDA Awards. Το silk ponytail της ανέδειξε το πρόσωπό της, το οποίο επέλεξε να μακιγιάρει ελαφρά. Έδωσε χρυσή λάμψη με το ρουζ που επέλεξε, διάλεξε ένα nude κραγιόν με ροζ touch, ενώ τόνισε το βλέμμα της με πρόσθετες βλεφαρίδες, μεταλλική σκιά και μολύβι. 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!