Home / Lifestyle  / Celebrities  / Οι celebrities αναπολούν το προηγούμενο Met Gala με #tbt φωτογραφίες στο Instagram

Οι celebrities αναπολούν το προηγούμενο Met Gala με #tbt φωτογραφίες στο Instagram

met gala

Tο Met Gala, αγαπημένο event για celebrities και όχι μόνο, το οποίο πραγματοποιούνταν κάθε χρόνο την πρώτη Δευτέρα του Μαΐου, αναβλήθηκε χωρίς να γνωρίζει κανείς πότε θα ξαναπραγματοποιηθεί. 

 

Έτσι, με πρωτοβουλία της Anna Wintour, θα πραγματοποιηθεί μια virtual version του από το επίσημο Youtube κανάλι της Vogue, με οικοδέσποινα την ίδια και τίτλο “A Moment With the Met”.

 

Από την Κυριακή λοιπόν, πολλοί celebrities ανέβασαν φωτογραφίες στο Instagram από προηγούμενες διοργανώσεις για να τιμήσουν το event, δηλώνοντας μ’ αυτόν τον τρόπο πόσο τους λείπει η διοργάνωση.

 

Μάλιστα η Julia Roberts, ανέβασε φωτογραφία με το φόρεμα που θα φορούσε φέτος στο Met Ball, μέσα από το μπάνιο του σπιτιού της.

 

https://www.instagram.com/p/B_xrKiHHxnY/

https://www.instagram.com/p/B_xpEMcFzdy/

https://www.instagram.com/p/B_xpz-zH47X/

https://www.instagram.com/p/B_xbZflDj0O/?utm_source=ig_embed

 

 

 

 

 

 

https://www.instagram.com/p/B_xVzWsJ1HA/

 

 

[email protected]

Ως Publishing Director & Editor-in-Chief της COZY Publications, καθημερινά αναζητώ ό,τι νέο, όμορφο και ενδιαφέρον, μαζί με τους αγαπημένους μου συνεργάτες! Η μυρωδιά του φρεσκοτυπωμένου χαρτιού με εξιτάρει, η ταχύτητα του digital κόσμου με συναρπάζει, όμως αυτό που με γοητεύει περισσότερο είναι οι άνθρωποι πίσω από αυτά, για την δημιουργικότητα τους, την αγάπη τους και το πάθος τους! Και έχω την τιμή να συνεργάζομαι με τέτοιους ανθρώπους! Απολαύστε τους μέσα από το COZYVIBE, αλλά και μέσα από το σύνολο των εκδόσεων μας!