Home / Beauty  / Οι beauty εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στα Brit Awards 2019!

Οι beauty εμφανίσεις που ξεχωρίσαμε στα Brit Awards 2019!

Τα beauty looks που ξεχώρισαν στα Brit Awards 2019!

Χθες πραγματοποιήθηκαν στην O2 Arena τα Brit Awards 2019, με πλήθος celebrities να δίνουν δυναμικά το παρόν. Μία βραδιά αφιερωμένη στην μουσική, στην οποία παρέλασαν διασημότητες από τον χώρο της μουσικής βιομηχανίας και όχι μόνο.

Dua Lipa

H επιτυχημένη τραγουδίστρια ήταν πολύ εντυπωσιακή. Αφενός το φόρεμά της είναι εξαιρετικά κομψό και αφετέρου το μακιγιάζ της ανάλογο της περίστασης.

Lily Allen

H Lily Allen άφησε τα μαλλιά της κάτω και επέλεξε ένα μακιγιάζ διακριτικό που ταίριαζε βέβαια απόλυτα στην πιο dark της εμφάνιση.

Jorja Smith

Η Jorja Smith που κέρδισε και το βραβείο Best British Female Solo Artist Brit συνδύασε το pop φόρεμά της με ένα έντονο ανοιχτό ροζ κραγιόν και μαλλιά πιασμένα σε ένα chic ponytail!

Florence Welch

H Florence Welch από το συγκρότημα Florence and the Machine, είναι πάντα μία αέρινη παρουσία. Με σχεδόν ανεπαίσθητο μακιγιάζ, nude σομόν χείλη και λιτά μαλλιά, έκλεψε τις εντυπώσεις με το εξαιρετικά κομψό της φόρεμα!

Pink

H Pink επέλεξε να δώσει ένταση στα μάτια της και να ολοκληρώσει το μακιγιάζ της με ένα διακριτικό nude κραγιόν με glossy στοιχεία!


[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!