Home / Men  / Grooming  / Οι 5 καλύτερες ενυδατικές κρέμες για την ανδρική επιδερμίδα

Οι 5 καλύτερες ενυδατικές κρέμες για την ανδρική επιδερμίδα

Οι 5 καλύτερες ενυδατικές κρέμες για την ανδρική επιδερμίδα
Γιατί και οι άνδρες χρειάζονται την ενυδάτωσή τους. 

Η έντονη καθημερινότητα, οι καιρικές συνθήκες και οι εναλλαγές τους καθώς το πέρασμα του χρόνου επιβαρύνουν την επιδερμίδα, γυναικεία κι αντρική, η οποία “φωνάζει” πως έχει ανάγκη την κατάλληλη ενυδάτωση και περιποίηση. Για αυτό και εμείς βρήκαμε τις καλύτερες κρέμες της αγοράς που προσφέρουν ενυδάτωση, αντιρυτιδική και αντηλιακή προστασία. 

 

 

Clinique For Men. 

To Oil Control Mattifying Moisturizer από την εταιρία Clinique ενυδατώνει και ενισχύει τη δύναμη της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα ρυθμίζει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας παρέχοντας ματ όψη. Βελτιώνει την αντοχή του δέρματος και έχει ελαφριά υφή, σε μορφή gel. 

 

Οι 5 καλύτερες ενυδατικές κρέμες για την ανδρική επιδερμίδα

 

 

 

Lancôme Men Genific HD Youth Activating Concentrate.

Η κρέμα της Lancôme λειτουργεί ως πηγή της νεότητας για την επιδερμίδα σας. Επανενεργοποιεί τη λειτουργία των γονιδίων και διεγείρει την παραγωγή δυναμωτικών πρωτεϊνών για πιο νεανική επιδερμίδα, καθυστερώντας τη φθορά που επιφέρει ο χρόνος. Ας μη λέμε ψέματα όλοι θέλουμε να καθυστερήσουμε λίγο τις ρυτίδες και η Lancôme φέρνει, για όλους τους άνδρες, την επανάσταση στη φροντίδα της ανδρικής επιδερμίδας με τον πρώτο Ενεργοποιητή νεότητας Génific HD. To προϊόν είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους επιδερμίδας. 

 

 

 

Biotherm Homme Force Supreme Youth Reshaping Cream.

Κρέμα προσώπου πολλαπλής φροντίδας και αποκατάστασης. Σχεδιασμένη ειδικά για να δρα κατά των σημαδιών της γήρανσης. Βοήθα στην καταπολέμηση των ρυτίδων, των λεπτών γραμμών, και της ξηρότητας. Αναδιαμορφώνει την επιδερμίδα και βελτιώνει την σφριγηλότητα, χαρίζοντας της μια νεανική όψη.

 

 

 

 
Ted Baker Ted’s Grooming Room Moisturiser Sour Cherry & Moringa.

Η ενυδατική κρέμα περιποίησης του Ted Baker ,προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από τη γήρανση και την καθημερινή ρύπανση. Ενυδατώνει και Οξυγονώνει το δέρμα. Γιατί το χρειάζεστε: Η Ted Baker Ενυδατική κρέμα περιποίησης σώματος περιέχει ελαφρύ εκχύλισμα από βύσσινο για να καταπραΰνει το δέρμα, ενώ το λάδι moringa και η βιταμίνη Ε βοηθούν στην προστασία από τις επιπτώσεις της ρύπανσης.

 

 

 

 

 

Clarins Men Hydra-Sculpt Resculpting Perfector.

Η Clarins ανέπτυξε ειδική τεχνολογία για την ενυδάτωση της ανδρικής επιδερμίδας. Ένα προϊόν που ενυδατώνει και περιποιείται βαθιά το ανδρικό δέρμα. Κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες. 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!