Home / Beauty  / Οι 40 vegan αποχρώσεις του foundation

Οι 40 vegan αποχρώσεις του foundation

Οι 40 vegan αποχρώσεις του foundation
H vegan συλλογή foundation Jhene Aiko X Kat Von D Beauty 

H τραγουδίστρια και ποιήτρια Jhene Aiko συνεργάζεται με το beauty brand Kat Von D Beauty για μία νέα συλλογή από foundation, που δεν είναι άλλη από την True Portrait Foundation. Έχουμε συνηθίσει τις συνεργασίες. Είναι πολύ συχνές στο beauty και fashion κόσμο και κάθε μέρα σχεδόν βλέπουμε μια καινούργια κυκλοφορία προϊόντων που είναι αποτέλεσμα συναρπαστικών collabs. Έτσι και τώρα, γεννήθηκε μία νέα σειρά από foundation από τη συνεργασία της γνωστής τραγουδίστριας, με την αγγελική φωνή με την εταιρία Kat Von D Beauty.  

 

Οι 40 vegan αποχρώσεις του foundation

 

H τραγουδίστρια δηλώνει φιλόζωη, φανατική της vegan διατροφής, ενώ επίσης αγαπά πολύ -όπως είπε και στο post που έκανε στο instagram για την ανακοίνωση του beauty collab- την εταιρία Kat Von D Beauty, καθώς είναι μία vegan και cruelty free makeup μπράντα. Ίσως αυτό ήταν και το πιο σημαντικό κίνητρο που την οδήγησε να πει το “ναι” στην συγκεκριμένη συνεργασία, αφού δεν ήθελε να προδώσει τα πιστεύω της και επιθυμούμε να χαρίσει το όνομά της σε προϊόντα που δεν έχουν δοκιμαστεί σε ζώα.  

 

Οι 40 vegan αποχρώσεις του foundation

 

Η νέα σειρά True Portrait Foundation περιλαμβάνει 40(!) αποχρώσεις που στόχο έχουν να καλύψουν όλες τις ανάγκες των γυναικών και να τους προσφέρουν το τέλειο μακιγιάζ. Η νέα συλλογή θα κυκλοφορήσει στις αρχές του Σεπτέμβρη. Αναμένουμε! 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!