Home / Men  / Οι 4 must ανοιξιάτικες αγορές για φέτος!

Οι 4 must ανοιξιάτικες αγορές για φέτος!

Παρά τον άστατο ακόμη καιρό, η άνοιξη έχει μπει για τα καλά και η ντουλάπα σας “αγωνιά” για την πολυπόθητη εποχιακή ανανέωση!

 

Δείτε ποια είναι τα 4 must κομμάτια της αντρικής γκαρνταρόμπας για αυτήν την περίοδο και σπεύστε να αποκτήσετε το δικό σας αγαπημένο!

 

Το Mickey T-shirt!

Τα T-shirts με cartoon logos είναι μία τάση σχεδόν διαχρονική. Αν, ωστόσο, η δική σας ντουλάπα δεν έχει ούτε ένα αντίστοιχο μπλουζάκι, φέτος είναι η χρονιά να το αποκτήσετε. Προτιμήστε ένα Mickey-theme που ανήκει στα μεγαλύτερα trends και αν είστε λάτρης των πιο hot τάσεων αναζητήστε τον Mickey Fantasia!

 

 

Το “ξεβαμμένο” hoodie!

Θυμάστε τη μόδα με τα τύπου ξεβαμμένα, τύπου “ξεπλυμένα” μπλουζάκια, κάποτε στα 90s; Ε, αυτή η μόδα επέστρεψε -μαζί με πολλά άλλα trends της θρυλικής εκείνης περιόδου- και εσείς δεν έχετε παρά να την ακολουθήσετε και να θυμηθείτε τα παλιά!

 

 

Dr Martens “1460 LL” boots

Για όλους εσάς, που δεν έχετε ούτε λεπτό για χάσιμο όταν ετοιμάζεστε το πρωί, οι Dr Martens “1460 LL” boots έρχονται να σας σώσουν! Το iconic αυτό μποτάκι κυκλοφορεί πλέον χωρίς κορδόνια, αλλά με όλο το στυλ και την grunge αισθητική, που το χαρακτηρίζουν! Win Win Situation, έτσι; 

 

 

To καρό blazer!

Blazer και άνοιξη πάνε μαζί. Δεν νοείται να μην έχετε ούτε ένα αντίστοιχο κομμάτι στην γκαρνταρόμπα σας, αφού είναι το ιδανικό day to night πανωφόρι της εποχής, με το οποίο μπορείτε να κάνετε άπειρους στυλιστικούς συνδυασμούς. Ειδικά το καρό μοτίβο θα χαρίσει φέτος έξτρα πόντους στην εμφάνισή σας!

 

[email protected]

Journalist, blogger, dreamer... Believe you can. And you're halfway there!