Home / Wellness  / Diet & Fitness  / Οι 2 σούπερ ασκήσεις για κορμί λαμπάδα

Οι 2 σούπερ ασκήσεις για κορμί λαμπάδα

Οι 2 σούπερ ασκήσεις για κορμί λαμπάδα
Οι ασκήσεις που πρέπει να βάλεις στην προπόνησή σου για ζηλευτό κορμί.

Υπάρχει ακόμη χρόνος για να βελτιώσεις το κορμί σου και να αποκτήσεις το bikini body που ονειρεύεσαι. Φτάνουν 2 ασκήσεις που μπορείς να κάνεις καθημερινά.

 
Άσκηση σανίδα.

Η άσκηση δυναμίτης με την οποία γυμνάζεις αποτελεσματικά όλο σου το σώμα. Από τις κορυφαίες ασκήσεις ενδυνάμωσης που αν την κάνεις σωστά και συχνά είναι σίγουρο πως θα θαυμάσεις σύντομα τις αλλαγές στο σώμα σου.Προσπάθησε να την εκτελείς περίπου 3-4 φορές την εβδομάδα και σταδιακά να αυξάνεις τους χρόνους σου.

Η άσκηση σανίδα είναι μια στατική άσκηση που ενδυναμώνει τον κορμό, την κοιλιακή χώρα και το κάτω μέρος του σώματος. Το θετικό είναι πως μπορείς να την εκτελέσεις στο σπίτι σου χωρίς εξοπλισμό, όποτε θέλεις εσύ. Τα οφέλη της είναι αποδεδειγμένα και μπορεί να σου προσφέρει ένα πιο όμορφο, τονωμένο και υγιές κορμί. Αν θέλεις να γυμνάζεις και άλλους μυς δοκίμασε παραλλαγές της.

 
Οι 2 σούπερ ασκήσεις για κορμί λαμπάδα

κορμί λαμπάδα με σούπερ ασκήσεις

 

Κάνε αερόβια διαλειμματική προπόνηση.

Με λίγα λόγια βάλε στο YouTube κάποιο πρόγραμμα Tabata και χάσε πολλές θερμίδες. Τι είναι όμως η Tabata; Είναι διαλειμματική προπόνηση υψηλής έντασης, με πολλαπλά οφέλη για την υγεία και τη σιλουέτα. Το είδος αυτής της άσκησης έχει ευεργετικές επιδράσεις όχι μόνο στο κορμί σου, αλλά και στη διάθεση και την πνευματική σου κατάσταση.

Η tabata είναι πολύ δυναμική άσκηση κατά την οποία ανεβάζεις σφυγμούς. Έτσι, ως αποτέλεσμα αυξάνεται ο μεταβολισμός σου και καις ακόμη περισσότερες θερμίδες συγκριτικά με άλλες ασκήσεις. Είναι δηλαδή σαν να τρέχεις… Πρόκειται για μια μορφή προπόνησης που συνδυάζει άριστα τα οφέλη της αεροβικής με αυτά των ασκήσεων ενδυνάμωσης. Κάνε 2 με 3 φορές την εβδομάδα.

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!