Home / Family  / Οι τελευταίες τάσεις στα κοριτσίστικα παιδικά ρούχα!

Οι τελευταίες τάσεις στα κοριτσίστικα παιδικά ρούχα!

Fashion trends για τις μικρές fashionistas! 

 Τα τελευταία trends στα παιδικά, κοριτσίστικα ρούχα για να είναι πάντοτε οι μικρές fashion ladies ενημερωμένες! 

 
 
Faux γούνες 

Τα μικρά κοριτσάκια λατρεύουν τις γούνες, όπως άλλωστε και οι γυναίκες. Οι faux παιδικές γούνες έχουν κατακλείσει την αγορά και κυκλοφορούν σε διαφορετικά σχέδια, στυλ και υλικά. Το velvet στοιχείο κυριαρχεί και φέτος, για τα πιο επίσημα παιδικά look, ενώ εξαιρετικά αγαπητές είναι και οι μαλακές γούνες για πιο καθημερινά grly outfit! 

 

 
Girly ορειβατικά μποτάκια 

Τα ορειβατικά μποτάκια είναι ζεστά και εξαιρετικά στυλάτα. Με casual, αθλητική διάθεση μπορούν να ενταχθούν στα καθημερινά look για το σχολείο και να είναι άνετα για τα παιδιά! Θα τα βρείτε σε ψηλά ή πιο χαμηλά μποτάκια, ανάλογα με τα γούστα σας. 

 

 

Floral vibes 

Τα floral στοιχεία, μοτίβα και λεπτομέρειες στα ρούχα είναι και πάλι στη μόδα, δίνοντας τη δυνατότητα στις μικρές fashionistas να απογειώσουν τα λουλουδάτα details τους, ενσωματώνοντάς τα σε χαρούμενα και γλυκά outfits. Θα τα βρείτε σε αθλητικές φόρμες, σε hoodies, σε κολάν, σε φούστες ακόμη και σε παπούτσια! 

 

 

 

Animal print details

Τα animal print details εισβάλλουν και στον κόσμο των μικρών fashionistas, ακολουθώντας την μόδα των μεγάλων. Animal print μπλουζάκια, animal print αξεσουάρ όπως μαντήλια, animal print παντελονάκια, φόρμες αλλά και πανωφόρια για τις πιο τολμηρές, δίνουν fashion χαρακτήρα στις μικρές κυρίες! 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!