Home / Good Life  / Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες που θα βγούν στις αίθουσες αυτήν την εβδομάδα. 

Οι ταινίες που βγαίνουν στις αίθουσες την ερχόμενη εβδομάδα και θα μας οδηγήσουν με χαρά στην σκοτεινή αίθουσα. 

 

50 Φορές Άνοιξη- Aurore.

Όταν η 5ο ετών και χωρισμένη απο τον άντρα της Aurore χάνει αιφνιδίως την δουλειά της και μαθαίνει πως θα γίνει γιαγιά, τα πράγματα στην ζωή της παίρνουν μια παράδοξη τροπή. Ενώ όλα δείχνουν πως τα πράγματα πηγαίνουν κατά διαόλου, ένας έρωτας απο το παρελθόν εμφανίζεται ξαφνικά στην ζωή της, δίνοντας μια ενδιαφέρουσα και κωμική τροπή στην καθημερινότητά της!

 

Σκηνοθεσία: Μπλαντίν Λενουάρ.

Πρωταγωνιστούν: Ανιές Ζαουί, Τιμπό ντε Μονταλεμπάρ, Πασκάλ Αρμπιγι

 

Βασιλικοί Γάμοι -The Royal Exchange -L’échange des princesses.

Δραματική ταινία εποχής, γαλλικό βελγικής παραγωγής που αξίζει να δείτε για την υπέροχη φωτογραφία της, τα κοστούμια και την επιτυχημένη αποτύπωση της εποχής. Η ταινία διαδραματίζεται το 1721, σε μια τεταμένη περίοδο για τις σχέσεις Ισπανίας και Γαλλίας. Τότε, ο Φίλιππος της Ορλεάνης και Αντιβασιλέας της Γαλλίας, προτείνει να παντρευτεί ο διάδοχος του Ισπανικού θρόνου την κόρη του, Δεσποινίδα του Μονπενσιέ, και σε αντάλλαγμα να παντρευτεί ο Λουδοβίκος ΙΕ’ την τετράχρονη πριγκίπισσα της Ισπανίας. Βασισμένη στο βιβλίο του της Σαντάλ Τομά, η ταινία μιλά για τα παιχνίδια εξουσίας των ενηλίκων, που αψηγούν πολλές φορές το καλό των παιδιών τους. 

 

 

Σκηνοθεσία: Μαρκ Ντουγκέν

Πρωταγωνιστούν: Λαμπέρ Ουίλσον, Αναμαρία Βαρτολομέι, Ολιβιέ Γκουρμέ, Κατρίν Μουσέ, Κέισι Μοτέ Κλάιν

 

Εσύ Διαλέγεις -You Choose – L’embarras du choix. 

H Juliette είναι ότι είναι εντελώς ανίκανη να αποφασίσει για οτιδήποτε. Ακόμη και όταν γίνεται 40 τών συνεχίζει να  ζητά από τον πατέρα της και τους δύο καλύτερους φίλους της να επιλέξουν τα πάντα γι ‘αυτήν. Σύντομα όμως ο έρωτας της χτυπά την πόρτα και η γλυκιά Juliette ξαφνικά πολιορκείται από δυο γοητευτικούς άντρες χωρίς να ξέρει πάλι τι απόφαση να πάρει.  Όμως τώρα κανένας άλλος δεν μπορεί να αποφασίσει για εκέινη παρα μόνο η ίδια! Η ταινία, «Εσύ Διαλέγεις» είναι μια ρομαντική κομεντί που θα σας κρατήσει ευχάριστα το ενδιαφέρον! 

 

 

Σκηνοθεσία: Ερίκ Βαλαϊνέφ
Πρωταγωνιστούν: Αλεξάντρα Λαμί, Τζέιμι Μπάμπερ, Αρνό Ντουκρέτ, Λιονέλ Αστριέ, Σαμπρίνα Κουαζάνι, Αν Μαριβίν

 

Η Τελευταία Σημαία -Last Flag Flying. 

Τρεις βετεράνοι που πολέμησαν μαζί στον πόλεμο του Βιετνάμ ξανασυναντιούνται και πάλι μετά από 30 ολόκληρα χρόνια για μία διαφορετική αποστολή αυτήν την φορά. Ο Λάρι «Ντοκ» Σέφερντ (Καρέλ) θα τους επισκεφθεί και θα τους ζητήσει να τον βοηθήσουν να θάψει τον γιο του, έναν νεαρό πεζοναύτη που σκοτώθηκε στο Ιράκ. 

 

 

Σκηνοθεσία: Ρίτσαρντ Λινκλέιτερ
Πρωταγωνιστούν: Μπράιαν Κράνστον, Λόρενς Φίσμπερν και Στιβ Καρέλ

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!