Home / Good Life  / Οι ταινίες της εβδομάδας!

Οι ταινίες της εβδομάδας!

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα!

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα από τις 20 μέχρι και τις 26 Δεκέμβρη και θα μας οδηγήσουν με χαρά στη σκοτεινή αίθουσα. 

 

Η Άννα και η Αποκάλυψη

Τα Χριστούγεννα μια επαρχιακή πόλη γεμίζει ζόμπι εξαιτίας ενός ιού και μια παρέα εφήβων προσπαθεί να επιβιώσει αλλά και να σώσει αγαπημένα της πρόσωπα.

 

Σκηνοθεσία: Τζον ΜακΦέιλ 

Ηθοποιοί: Έλα Χαντ, Μάλκολμ Κάμινγκ, Σάρα Σουάιρ

 

 

Η Επόμενη Μέρα Μιας Σχέσης

Η σχέση ενός ιδιοκτήτη μικρού εκδοτικού οίκου με τρεις γυναίκες, τη σύζυγο, την ερωμένη και την καινούργια υπάλληλό του.

 

Σκηνοθεσία: Χονγκ Σανγκ-σου

Ηθοποιοί: Κιμ Μιν-Χι, Χάε – Χίο Κουόν , Σάε – Μπίεοκ Κιμ

 

 

 

Η Μαίρη Πόπινς Επιστρέφει

Στο Λονδίνο του ’30 ο Μάικλ Μπανκς, χήρος μετά το θάνατο της γυναίκας του, αγωνίζεται να διατηρήσει το πατρικό του σπίτι ενάντια στις ύπουλες πρακτικές της τράπεζας. Τα μικρά παιδιά του προσπαθούν μάταια να τον βοηθήσουν, μέχρι που εμφανίζεται η μυστηριώδης, ιπτάμενη νταντά Μαίρη Πόπινς.

 

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ 

Ηθοποιοί: Έμιλι Μπλαντ, Έμιλι Μόρτιμερ, Μέριλ Στριπ, Κόλιν Φερθ

 

 

 
Bumblebee

Κυνηγημένο από τον πλανήτη του, ένα Ότομποτ φτάνει το 1987 στη Γη. Λίγο αργότερα η 18χρονη Τσάρλι θα το ανακαλύψει μεταμορφωμένο σε κίτρινο Σκαραβαίο Volkswagen, θα το ονομάσει Μπάμπλμπι και θα ξεκινήσει μαζί του μια σχέση φιλίας με απρόβλεπτη εξέλιξη.

 

Σκηνοθεσία: Τράβις Νάιτ 

Ηθοποιοί: Χέιλι Στάινφελντ, Τζον Σένα, Τζον Ορτίζ

 

 

 

The Bachelor 3

Ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) ετοιμάζεται να παντρευτεί και φωνάζει τα φιλαράκια του για το καθιερωμένο πλέον bachelor. Όλα πάνε φυσιολογικά αυτή την φορά προς έκπληξη όλων και η ώρα του γάμου έχει φτάσει. Αυτό όμως που θα ακυρώσει και αυτόν τον γάμο δεν θα αργήσει να έρθει.  Ο Ρένος (Θανάσης Βισκαδουράκης) θα απαχθεί στην εκκλησία. Στην προσπάθειά τους να βρουν τον φίλο τους ο Αντώνης (Γιάννης Τσιμιτσέλης), ο Τζίμης (Νίκος Βουρλιώτης) και ο Κωστής (Ηλίας Μελέτης) θα βρεθούν στη Λάρισα όπου τα πράγματα ξεφεύγουν πραγματικά και τα αποτελέσματα είναι άκρως διασκεδαστικά!

 

Σκηνοθεσία: Γιάννης Παπαδάκος
Με τους: Γιάννης Τσιμιτσέλης, Μελέτης Ηλίας, Θανάσης Βισκαδουράκης, Νίκος Βουρλιώτης, Κατερίνα Γερονικολού, Βασιλική Τρουφάκου, Ησαΐας Ματιάμπα

 

 

 

Ποιος θα σου Τραγουδήσει

Η Λίλα Κάσεν είναι μια διάσημη τραγουδίστρια, η οποία ετοιμάζεται ύστερα από χρόνια αποχής να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Έπειτα από ένα ατύχημα όμως θα χάσει τη μνήμη της και μια άσημη τραγουδίστρια καραόκε, η οποία την μιμείται εξαιρετικά, δέχεται να της ξαναθυμίσει τον… εαυτό της.

 

Σκηνοθεσία: Κάρλος Βερμούτ 

Ηθοποιοί: Νάγια Νίμρι, Κάρμεν Ελίας, Εύα Λόρατς

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!