Home / Good Life  / Οι ταινίες της εβδομάδας 20-26 Ιουνίου

Οι ταινίες της εβδομάδας 20-26 Ιουνίου

Οι ταινίες της εβδομάδας 20-26 Ιουνίου
Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα. 

Οι ταινίες που θα μας οδηγήσουν στη σκοτεινή αίθουσα από τις 20 μέχρι και τις 26 Ιουνίου. 

 

 

Ο Έρωτας της Βιρτζίνια Γουλφ

Στο Λονδίνο του 1920 η επιτυχημένη λογοτέχνις και μέλος της υψηλής κοινωνίας Βίτα Σάκβιλ-Γουέστ γνωρίζει τη συγγραφέα Βιρτζίνια Γουλφ, το είδωλό της, με την οποία αρχίζει μια παθιασμένη ερωτική σχέση.

Σκηνοθεσία: Chanya Button

Ηθοποιοί: Gemma Arterton, Elizabeth Debicki, Isabella Rossellini 

 

 

 

Toy Story 4

Όταν το καινούργιο παιχνίδι της Μπόνι, φτιαγμένο στο χέρι από αναλώσιμα, με το όνομα «Φόρκι», αυτοαποκαλείται «σκουπίδι» και το σκάει από την παρέα, ο Γούντι αναλαμβάνει να το βρει και να το κάνει να αποδεχτεί πως είναι παιχνίδι.

 

 

Κόκκινη Έκλειψη

Στην Αργεντινή του 1975 ένας επιτυχημένος δικηγόρος φιλονικεί με έναν άγνωστο, ο οποίος τελικά αυτοκτονεί μπροστά του. Προσπαθώντας να αποκρύψει το συμβάν, θα μπλεχτεί σε έναν ανεξέλεγκτο κύκλο μυστικών, ψεμάτων και αποκαλύψεων.

Σκηνοθεσία: Benjamín Naishtat

Ηθοποιοί: Claudio Martínez Bel, Mara Bestelli, Alfredo Castro 

 

 

 
Μικρά Αθώα Ψέματα 2

O Μαξ (Φρανσουά Κλουζέ) βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάθλιψη γι’ αυτό και ξεκινά για ένα μοναχικό σαββατοκύριακο στο εξοχικό του. Την ίδια στιγμή, οι φίλοι του που έχει να δει τρία χρόνια καταστρώνουν ένα πάρτι έκπληξη για τα γενέθλιά του σαν μια ευκαιρία για να ξανασμίξουν. Τώρα που τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, τα ζευγάρια έχουν απομακρυνθεί, οι ζωές έχουν αλλάξει και όλοι λένε μικρά αθώα ψέματα, τι έχει απομείνει από τη φιλία; Η συνέχεια της επιτυχημένης γαλλικής κωμωδίας «Μικρά Αθώα Ψέματα» που αγαπήθηκε από το κοινό παγκοσμίως.

 

Σκηνοθεσία: Guillaume Canet

Ηθοποιοί: François Cluzet, Marion Cotillard, Gilles Lellouche 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!