Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι ταινίες που παίζουν σήμερα στην τηλεόραση

Οι ταινίες που παίζουν σήμερα στην τηλεόραση

Οι ταινίες που παίζουν σήμερα στην τηλεόραση
Οι κινηματογραφικές επιλογές της βραδιάς.

Πάρτε τα ποπ κορν και απολαύστε μία -ή και περισσότερες- από τις ταινίες που παίζουν σήμερα στην τηλεόραση. 

 

Το Κορίτσι που Εξαφανίστηκε – Ταινία Μυστηρίου 

στις 21:00 – Open Beyond TV 

 

Την πέμπτη επέτειο του γάμου τους, ο Νικ Ντιούν, δηλώνει στην αστυνομία ότι η γυναίκα του, Έιμι έχει εξαφανιστεί. Υπό την πίεση των αστυνομικών αρχών και των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το πορτραίτο του Νικ ως ευτυχισμένου άντρα αρχίζει να καταρρέει. Σύντομα τα ψέματα του, οι απάτες του και η παράξενη συμπεριφορά του, κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται μήπως ο Νικ Ντιούν είναι αυτός που σκότωσε τη γυναίκα του;

 

Σκηνοθεσία:  David Fincher

Ηθοποιοί: Ben Affleck, Rosamund Pike, Neil Patrick Harris

 

 

 

Ρομπέν των Δασών: Η Αρχή – Περιπέτεια

στις 21:00 – Star 

 

Ο κόμης Ρόμπεν του Λόξλεϊ, ένας σκληραγωγημένος Σταυροφόρος, μαζί με τον Μαυριτανό διοικητή του Λιτλ Τζον, ξεκινούν μια τολμηρή εξέγερση ενάντια στο διεφθαρμένο αγγλικό στέμμα. Μια συναρπαστική περιπέτεια που περιλαμβάνει σκληρές και καταιγιστικές μάχες, εντυπωσιακά χορογραφημένες σκηνές και έναν έρωτα κλασσικό και διαχρονικό.  

 

Σκηνοθεσία: Otto Bathurst

Ηθοποιοί: Τaron Egerton, Jamie Foxx, Ben Mendelsohn 

 

 

 
Το ‘Eξυπνο Πουλί – Ελληνική ταινία – Κωμωδία

στις 22:00 – ΕΡΤ1 

 

Μια φτωχή αλλά εργατική και φιλότιμη κοπέλα, η Φανή, προσλαμβάνεται ως υπάλληλος στο μαγαζί ηλεκτρικών ειδών του Λουκά Μανή. Η κοπέλα ερωτεύεται τον εργοδότη της και γνωρίζοντας ότι το μαγαζί δεν πηγαίνει καλά εξαιτίας της καλοσύνης του Λουκά και της αδυναμίας του να βοηθάει όλο τον κόσμο, καταφέρνει να τον σώσει από τις κομπίνες διαφόρων επιτήδειων.

 

Σκηνοθεσία: Ορέστης Λάσκος 

Ηθοποιοί: Κώστας Χατζηχρήστος, Άννα Φόνσου, Βασίλης Αυλωνίτης, Δημήτρης Νικολαϊδης, Τάκης Χριστοφορίδης, Άννα Μαντζουράνη, Μαρία Βούλγαρη, Κατερίνα Γώγου 

 

Οι ταινίες που παίζουν σήμερα στην τηλεόραση

 

 

Το Ημερολόγιο μιας Πριγκίπισσας – Κωμωδία 

στις 22:00 – Alpha

 

Η ήσυχη ζωή της Μία Θερμόπολις, μιας συνηθισμένης και μάλλον ντροπαλής δεκαεξάχρονης μαθήτριας, που ζει μια ήσυχη έως αδιάφορη με τη μητέρα της και την αγαπημένη της γάτα, αναστατώνεται όταν μαθαίνει έκπληκτη ότι στην πραγματικότητα είναι… πριγκίπισσα και μάλιστα διάδοχος του θρόνου στο μικρό και απόμακρο ευρωπαϊκό κρατίδιο της Γενοβίας!

 

Σκηνοθεσία: Garry Marshall

Ηθοποιοί: Julie Andrews, Anne Hathaway, Hector Elizondo 

 

 

 

Ορλάντο – Δράμα

στις 23:00 – ΕΡΤ2 

 

Το κλασικό μυθιστόρημα της Βιρτζίνια Γουλφ στην υπέροχη διασκευή της Σάλι Πότερ είναι η ιστορία του αθάνατου Ορλάντο που, σε μια επική διαδρομή, ψάχνει τον έρωτα και την ελευθερία.

 

Σκηνοθεσία: Sally Potter

Ηθοποιοί: Tilda Swinton, Billy Zane, Quentin Crisp 

 

 

 

Κωδικό ‘Oνομα U.N.C.L.E. – Περιπέτεια

στις 23:30 – Star 

 

Με φόντο τις αρχές της δεκαετίας του ’60, στην κορύφωση του Ψυχρού Πολέμου, το «The Man from U.N.C.L.E.» παρακολουθεί τη ζωή του Σόλο, πράκτορα της CIA και του Κουριάκιν, πράκτορα της KGB. Στο πλαίσιο μιας αποστολής, οι δύο άνδρες αφήνουν στην άκρη την επί μακρόν αντιπαλότητά τους, προκειμένου να σταματήσουν μια μυστηριώδη διεθνή εγκληματική οργάνωση, που έχει στόχο να αποσταθεροποιήσει την εύθραυστη ισορροπία μέσω των πυρηνικών όπλων και της τεχνολογίας. Το μόνο στοιχείο που έχουν στη διάθεσή τους είναι η κόρη ενός εξαφανισμένου Γερμανού επιστήμονα, μέσω της οποίας θα μπορέσουν να διεισδύσουν στους κόλπους της οργάνωσης. Οι δύο άνδρες θα πρέπει να δώσουν μάχη με τον χρόνο προκειμένου να αποτρέψουν μια παγκόσμια καταστροφή.

 

Σκηνοθεσία:  Guy Ritchie

Ηθοποιοί: Henry Cavill, Armie Hammer, Alicia Vikander 

 

 

 

Potiche – Κωμωδία

 στις 23:30 – Κανάλι της Βουλής

 

1977: Σε μια υψηλής τάξης περιοχή της Γαλλίας, ζει η Σουζάν, σύζυγος ενός βιομηχάνου, ο οποίος διοικεί με τυραννικές μεθόδους τόσο το εργοστάσιό του, όσο και την οικογένειά του. Οι εργάτες, όμως, καταλαμβάνουν το εργοστάσιο κι απάγουν το αφεντικό τους. Τώρα είναι στο χέρι της Σουζάν να το διοικήσει.

 

Σκηνοθεσία: François Ozon

Ηθοποιοί: Catherine Deneuve, Gérard Depardieu, Fabrice Luchini 

 

 

 

It Could Happen to You – Αισθηματική κομεντί 

στη 01:00 – Μακεδονία TV 

 

Το μόνο που θέλει ο Charlie από τη ζωή του είναι να είναι καλός αστυνομικός, να είναι αγαπημένος με τη γυναίκα του και να κάνει μία μεγάλη οικογένεια. Η γυναίκα του, η Muriel, όμως, μία αναιδής κομμώτρια, έχει διαφορετικά όνειρα που περιστρέφονται γύρω από τα λεφτά. Ο Charlie επισκέπτεται την αγαπημένη του καφετέρια και γνωρίζει την καλόκαρδη σερβιτόρα Yvonne. Η Yvonne είναι φοβισμένη γιατί ο πρώην άνδρας της την οδήγησε σε χρεωκοπία. Αντί φιλοδωρήματος ο Charlie υπόσχεται στην Yvonne να μοιραστεί τα χρήματα μαζί της, αν κερδίσει το λαχείο που μόλις αγόρασε για τη γυναίκα του. Παραδόξως κερδίζει! Και κρατάει την υπόσχεσή του. Η γυναίκα του εξοργίζεται, ο Τύπος της Ν. Υόρκης ασχολείται μαζί τους, αλλά οι τρεις πρωταγωνιστές αντιλαμβάνονται ότι ο πλούτος και η φήμη αλλάζουν τις ζωές τους με τρόπο εντελώς απροσδόκητο.

 

 

Σκηνοθεσία: Andrew Bergman

Ηθοποιοί: Nicholas Cage, Bridget Fonda, Rosie Perez, Red Buttons, Isaac Hayes, Seymour Cassel

 

 

 

Σκοτεινός Τόπος – Ταινία Μυστηρίου 

στις 01:45 – Star 

 

Η Λίμπι Ντέι ήταν οκτώ χρονών όταν η οικογένειά της έπεσε θύμα άγριας δολοφονίας μέσα στο ίδιο τους το σπίτι. Τριάντα χρόνια αργότερα, δέχεται διστακτικά να κάνει βουτιά στη μνήμη και να διερευνήσει το έγκλημα, για να ανακαλύψει τι πραγματικά συνέβη την τραγική εκείνη νύχτα.

 

Σκηνοθεσία: Gilles Paquet-Brenner

Ηθοποιοί: Charlize Theron, Nicholas Hoult, Christina Hendricks 

 

 

 

 
Μάρλεϊ, ένας Mεγάλος Mπελάς – Κωμωδία 

στις 02:00 – Open Beyond TV 

 

‘Eνα ανυπότακτο αλλά αξιολάτρευτο λαμπραντόρ που ακούει στο όνομα Μάρλεϊ μπαίνει στο σπίτι και στην καθημερινότητα ενός νιόπαντρου ζευγαριού δημοσιογράφων και τους δίνει πολύτιμα μαθήματα ζωής.

 

Σκηνοθεσία: David Frankel
Ηθοποιοί: Owen Wilson, Jennifer Aniston, Eric Dane, Kathleen Turner

 

 

 
Ο Εφιάλτης στο Δρόμο με τις Λεύκες – Ταινία Τρόμου 

στις 04:00 – Star 

 

‘Eνας παραμορφωμένος, μανιακός δολοφόνος με δάχτυλα που καταλήγουν σε λεπίδες καταδιώκει και σκοτώνει ανθρώπους στα όνειρά τους, προκαλώντας το θάνατο και στην πραγματική τους ζωή.

 

Σκηνοθεσία: Samuel Bayer

Ηθοποιοί: Jackie Earle Haley, Rooney Mara, Kyle Gallner 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!