Home / Good Life  / Art & Culture  / Οι ταινίες που παίζουν σήμερα στην τηλεόραση

Οι ταινίες που παίζουν σήμερα στην τηλεόραση

Οι ταινίες που παίζουν σήμερα στην τηλεόραση
Ταινίες που αξίζει να δείτε σήμερα στην τηλεόραση. 

Για όσους δεν έχετε Netflix ή τελοσπάντων θέλετε να επιστρέψετε στην κλασική τηλεόραση, τότε παρακάτω θα βρείτε ποιες είναι σήμερα Παρασκευή 26-6 οι κινηματογραφικές επιλογές που σας δίνει η τηλεόραση. 

 

 

Μετά την Επόμενη Μέρα

Θα τη δείτε στις 21:00 στο Star. 

Περιπέτεια.

Ο κλιματολόγος Τζακ Χολ μάταια προειδοποιεί τον Λευκό Οίκο ότι κάποιες ακραίες κλιματολογικές αλλαγές μπορεί να επιφέρουν μια νέα εποχή παγετώνων. Όταν η Νέα Υόρκη σκεπάζεται από πάγους, θα προσπαθήσει να φτάσει μέχρι εκεί για να σώσει τον γιο του.

 

Σκηνοθεσία: Roland Emmerich

Ηθοποιοί:Dennis Quaid, Jake Gyllenhaal, Emmy Rossum

 

 

 

 

Ο Υπηρέτης

Θα την δείτε στις 22:00 στη Βουλή. 

Δραματική.

Ένας ξεπεσμένος αριστοκράτης προσλαμβάνει έναν υπηρέτη με τον οποίο αποκτάει σταδιακά μια σχέση παράξενης εξάρτησης, η οποία θα τον οδηγήσει στην καταστροφή και την αντιστροφή των μεταξύ τους ρόλων.

 

Σκηνοθεσία: Joseph Losey

Ηθοποιοί: Dirk Bogarde, Sarah Miles, Wendy Craig

 

 

 

 

Toni Erdmann

Θα τη δείτε στις 23:00 στην ΕΡΤ2.

Δραματική Κομεντί.

 

Ο Γουίνφρεντ είναι ένας μοναχικός καθηγητής μουσικής που διασκεδάζει μεταμφιεζόμενος και σκαρώνοντας φάρσες. Η καριερίστρια κόρη του Ίνες, με την οποία έχουν απομακρυνθεί εδώ και καιρό, είναι στέλεχος σε πολυεθνική στο Βουκουρέστι. Μια μέρα εκείνος θα εμφανιστεί απροειδοποίητα μπροστά της με περούκα και ψεύτικη οδοντοστοιχία και θα συστηθεί σε όλους ως Τόνι Έρντμαν.

 

Σκηνοθεσία: Maren Ade

Ηθοποιοί: Sandra Hüller, Peter Simonischek, Michael Wittenborn 

 

 

 

 

Αυτό Που Θέλουν οι Γυναίκες

Θα τη δείτε στις 21:00 στο Open. 

Κωμωδία

 

Ένας σεξιστής εργένης, μεγαλοστέλεχος σε διαφημιστική εταιρεία, ανακαλύπτει μια μέρα ότι έχει το χάρισμα να ακούει τις σκέψεις των γυναικών.

 

Σκηνοθεσία: Nancy Meyers

Ηθοποιοί: Mel Gibson, Helen Hunt, Marisa Tomei

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!