Home / Good Life  / Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες!

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες!

Οι ταινίες που θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες. 

Ετοιμαστείτε για σινεμά! Δείτε ποιες ταινίες θα κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες τις επόμενες μέρες! 

 

Mary Shelley

Μια ταινία για την ταραχώδη ζωή της Μαίρη Σέλλεϋ, τη δημιουργό του επιτυχημένου έργου «Φράνκενσταϊν», θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες αυτές τις μέρες. Η ταινία του Χάιφα Αλ Μανσούρ, αφηγείται την σχέση της Μαίρη Γκόντγουιν (δηλαδή της Μαίρη Σέλλεϋ) με τον ποιητή Πέρσι Σέλλεϋ, αλλά και το πως έφτασε να σκεφτεί και να δημιουργήσει ένα από τα μεγαλύτερα λογοτεχνικά έργα που έγιναν ποτέ!

 

 

Σκηνοθεσία: Χάιφα Αλ Μανσούρ

Πρωταγωνιστούν: Ελ Φάνινγκ, Ντάγκλας Μπουθ, Μπεν Πάουλι, Τομ Στάριτζ, Μέισι Γουίλιαμς

 

Mile 22

Mια περιπέτεια δράσης έρχεται στο σινεμά για να μας συναρπάσει. Ο Mark Wahlberg υποδύεται έναν σκληροτράχηλο πράκτορα της CIA ο οποίος ηγείται μίας πολύ ριψοκίνδυνης επιχείρησης. Πρέπει ο ίδιος και η ομάδα του να παραλάβουν και να μεταφέρουν με ασφάλεια ένα πολύ σημαντικό πρόσωπο, διασχίζοντας με αυτοκίνητο 22 μίλια απόστασης σε έναν απίστευτα αφιλόξενο τόπο.

 

 

Σκηνοθεσία: Peter Berg

Πρωταγωνιστούν: Mark Wahlberg, Ronda Rousey,  Iko Uwais, John Malkovich!

 

 

Το Βιβλιοπωλείο της Κυρίας Γκριν- The Bookshop

Αγγλία 1959. Μια νεαρή γυναίκα αποφασίζει, παρά την αντίθεση των κατοίκων, να ανοίξει ένα βιβλιοπωλείο σε μια μικρή επαρχιακή πόλη. Μια απόφασή που θα εξελιχθεί σε πολιτικό ναρκοπέδιο, με τους περισσότερους να βλέπουν στο πρόσωπό της έναν ανεπιθύμητο εχθρό. Εκθέτοντας τους κατοίκους σε ριζοσπαστικά αριστουργήματα της εποχής, όπως η «Λολίτα» του Ναμπόκοφ και το «Φαρενάιτ 451» του Ρέι Μπράντμπερι, προετοιμάζει το έδαφος της αφύπνισης για τη συντηρητική αυτή πόλη. Βασισμένο στο best-seller της Πενέλοπε Φιτζέραλντ.

 

 

Σκηνοθεσία: Ιζαμπέλ Κοϊξέ

Πρωταγωνιστούν: Έμιλι Μόρτιμερ, Μπιλ Νάι, Πατρίσια Κλάρκσον

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!