Home / Good Life  / Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα στις αίθουσες
Οι ταινίες της εβδομάδας. 

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα στη μεγάλη οθόνη. 

 

Η Δύναμη της Αλήθειας

Στην περιοχή Ντονμπάς της Ανατολικής Ουκρανίας ο εθνικός στρατός προσπαθεί να ανακτήσει τις πόλεις που ελέγχουν αυτονομιστικές συμμορίες, την ώρα που οι απλοί πολίτες προσπαθούν να συνεχίσουν τη ζωή τους.

Σκηνοθεσία: Sergey Loznitsa

Ηθοποιοί: Tamara Yatsenko, Irina Zayarmiuk, Grigory Masliuk 

 

 

Δυστυχώς Απουσιάζατε

O Ricky, η Abby και τα δύο τους παιδιά ζουν στο Newcastle. Είναι μια δεμένη οικογένεια και ο ένας νοιάζεται για τον άλλον. Ο Ricky αλλάζει δουλειές, ενώ η Abby, που αγαπά τη δική της, προσέχει ηλικιωμένους. Παρόλο που δουλεύουν όλο και περισσότερες ώρες, όλο και πιο σκληρά, συνειδητοποιούν ότι ποτέ δεν θα αποκτήσουν το δικό τους σπίτι. Όταν προκύπτει μια χρυσή ευκαιρία, η Abby πουλάει το αυτοκίνητο της και ο Ricky αγοράζει ένα ολοκαίνουριο φορτηγάκι για να δουλέψει ως αυτοαπασχολούμενος μεταφορέας. O μοντέρνος κόσμος έχει τις επιπτώσεις του σε αυτές τις τέσσερις ψυχές μέσα στην ίδια τους την κουζίνα.

Σκηνοθεσία: Ken Loach

Ηθοποιοί: Kris Hitchen, Debbie Honeywood, Nikki Marshall 

 

 
Doctor Sleep

Ο ενήλικος Ντάν Τόρανς βασανίζεται από τον αλκοολισμό και τις τραυματικές εμπειρίες στο ξενοδοχείο Όβερλουκ, όταν συναντά ένα κορίτσι με ίδιες τηλεπαθητικές ικανότητες με εκείνον, το οποίο χρειάζεται τη βοήθειά του για να σωθεί από μια αλλόκοσμη συμμορία.

Σκηνοθεσία: Mike Flanagan

Ηθοποιοί: Rebecca Ferguson, Ewan McGregor, Jacob Tremblay, Zahn McClarnon, Emily Alyn Lind, Carel Struycken, Bruce Greenwood, Nicholas Pryor 

 

 

 

Zombieland: Διπλή Βολή

Μία δεκαετία μετά την επιτυχία του Zombieland, οι πρωταγωνιστές ενώνουν πάλι τις δυνάμεις τους με τον σκηνοθέτη Ruben Fleischer (Venom) και τους σεναριογράφους Rhett Reese & Paul Wernick στο Zombieland 2. Στο σίκουελ, μέσα από έκρυθμες κωμικές καταστάσεις που εκτυλίσσονται από τον Λευκό Οίκο μέχρι την ενδοχώρα, η τετράδα πρέπει να αντιμετωπίσει πολλά νέα είδη ζόμπι, που έχουν εξελιχθεί από την πρώτη ταινία, αλλά και νέους επιζώντες. Η μεγαλύτερη πρόκληση όλων, όμως, αποδεικνύοται οι σχέσεις ανάμεσα στα μέλη αυτής της σαρκαστικής, αυτοσχέδιας οικογένειας.

Σκηνοθεσία: Ruben Fleischer

Ηθοποιοί: Emma Stone, Abigail Breslin, Zoey Deutch, Woody Harrelson, Rosario Dawson, Bill Murray, Jesse Eisenberg, Avan Jogia, Luke Wilson

 

 

 

Κλέφτης Αλόγων

Το παγκόσμιο best seller του Νορβηγού Περ Πέτερσον μεταφέρεται στη μεγάλη οθόνη από τον Χανς Πέτερ Μόλαντ (“Ψυχρή Καταδίωξη”, “Με Σειρά Εξαφάνισης”), με τον χαρισματικό Στέλαν Σκάρσγκαρντ να κυριαρχεί στο παγωμένο Νορβηγικό τοπίο, άρτια καλλιτεχνικά αποτυπωμένο από τον βραβευμένο διευθυντή φωτογραφίας Ράσμους Βίντεμπεκ.

Σκηνοθεσία: Hans Petter Moland

Ηθοποιοί: Stellan Skarsgård, Bjørn Floberg, Tobias Santelmann 

 

 

 

Τα Μάρμαρά μας

Η ιστορία των μαρμάρων του Παρθενώνα από την κατασκευή μέχρι την κατάληξή τους στο Βρετανικό Μουσείο του Λονδίνου. Διακεκριμένοι Έλληνες καλλιτέχνες, ιστορικοί και διανοούμενοι μιλούν για την ανάγκη επιστροφής τους στη χώρα μας.

Σκηνοθεσία: Νίκος Παπακώστας 

 

 

Η Οικογένεια Άνταμς

Ετοιμαστείτε να χτυπήσετε τα δάχτυλά σας! Η Οικογένεια Άνταμς επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη στην πρώτη κωμωδία κινουμένων σχεδίων για αυτήν την παράξενη, ανατριχιαστική οικογένεια. Μπορεί να νομίζεις πως η οικογένειά σου είναι περίεργη, όμως αυτή η απόμακρη, εκκεντρική και τελείως αλλόκοτη Οικογένεια, θα σε κάνει να το ξανασκεφτείς!

Σκηνοθεσία: Greg Tiernan, Conrad Vernon

 

 

 

Ποτέ δεν Είναι Αργά Κύριε Καθηγητά

Όταν ο Ρίτσαρντ, καθηγητής πανεπιστημίου, διαγνωστεί με μια ανίατη ασθένεια, αποφασίζει να εγκαταλείψει τα προσχήματα και τις κοινωνικές συμβάσεις και να ζήσει το υπόλοιπο της ζωής του όσο πιο έντονα και ελεύθερα γίνεται. Με καυστικό χιούμορ, ελαφριά απερισκεψία και μια δόση τρέλας, πέφτει με τα μούτρα σε κάθε πιθανή «αμαρτία»: Πίνει, καπνίζει, κάνει σεξ και ξεστομίζει αδιανόητες προσβολές, εισπράττοντας έτσι περισσότερη χαρά από ποτέ. Με τον νέο τρόπο ζωής του και καθώς ο χρόνος του εξαντλείται, ο Ρίτσαρντ θα καταλάβει πολλά πράγματα για τη ζωή, ενώ θα έρθει κοντά με τους ανθρώπους που αγαπά, για ένα τελευταίο αντίο. Μια ξεκαρδιστική αλλά και συγκινητική ταινία, για το πώς ένας άνθρωπος αποφασίζει να ζήσει τη ζωή στο έπακρο ακόμα κι όταν το ταξίδι του τελειώνει.

Σκηνοθεσία: Wayne Roberts

Ηθοποιοί: Johnny Depp, Rosemarie DeWitt, Odessa Young

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!