Home / Good Life  / Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα

Οι ταινίες που βγαίνουν στους κινηματογράφους 16/5 – 22/5.

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα και θα μας οδηγήσουν με χαρά και πάλι στην σκοτεινή αίθουσα. Η λίστα αυτή την εβδομάδα έχει τα πάντα, καθώς οι ταινίες που θα δούμε στις αίθουσες ταιριάζουν σε όλα τα γούστα.

 

Μια Αγάπη Ανέφικτη

Στα τέλη της δεκαετίας του ’50 η Ρασέλ, υπάλληλος γραφείου, ερωτεύεται τον εύπορο Φιλίπ. Όταν μένει έγκυος, εκείνος αρνείται να την παντρευτεί, αναγκάζοντάς τη να ξεκινήσει ένα μακρύ κι επίπονο αγώνα για να αναγνωρίσει την κόρη τους.

Σκηνοθεσία: Catherine Corsini

Ηθοποιοί: Virginie Efira, Niels Schneider, Jehnny Beth 

 

 

Aleksandr Nevsky

Μετά τη νίκη του επί των Σουηδών στον ποταμό Νέβα, ο πρίγκιπας Αλεξάντρ Νιέφσκι έχει αποσυρθεί από τη στρατιωτική δράση. Όταν όμως το 1242 οι Τεύτονες ιππότες εισβάλλουν στη Ρωσία, επιστρέφει στη δράση, ανασυγκροτεί τον ρωσικό στρατό και αναλαμβάνει να τους αντιμετωπίσει στην παγωμένη λίμνη Τσουντ.

 

Σκηνοθεσία: Sergei M. Eisenstein, Dmitriy Vasilev 

Ηθοποιός: Nikolay Cherkasov, Nikolai Okhlopkov, Andrei Abrikosov 

 

Οι ταινίες που κάνουν πρεμιέρα αυτή την εβδομάδα.

 

Μια Απίθανη Σχέση

Ένας πρόσφατα απολυμένος δημοσιογράφος συναντά την παλιά του νταντά και νυν υπουργό Εξωτερικών, η οποία διεκδικεί την προεδρία των ΗΠΑ και τον προσλαμβάνει για να δώσει χιουμοριστικό τόνο στις ομιλίες της.

 

Σκηνοθεσία: Jonathan Levine

Ηθοποιοί: Charlize Theron, Seth Rogen, June Diane Raphael 

 

 

Μπέργκμαν: Ένας Αιώνας

Συζητώντας με συνεργάτες και παιδιά του Ίνγκμαρ Μπέργκμαν αλλά και κινηματογραφιστές της νέας γενιάς, η Γερμανίδα σκηνοθέτις Μαργκαρέτε φον Τρότα («Η Χαμένη Τιμή της Καταρίνα Μπλουμ») ερευνά τη ζωή και το έργο του Σουηδού διάσημου δημιουργού.

Σκηνοθεσία: Margarethe von Trotta, Bettina Böhler 

Ηθοποιοί: Liv Ullmann, Olivier Assayas, Ruben Östlund 

 

 

 

Sugar Town: Για Μια Χούφτα Ψήφους

Μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές του 2014 το πρωτοδικείο επιτρέπει στον έκπτωτο, επί 12ετίας δήμαρχο Ζαχάρως να διεκδικήσει ξανά το ύπατο τοπικό αξίωμα και ο Πανταζής Χρονόπουλος επιστρέφει δριμύτερος.

Σκηνοθεσία: Κίμωνας Τσακίρης

 

 

 

 

John Wick: Κεφάλαιο 3

Ο επικηρυγμένος εκτελεστής Τζον Γουίκ προσπαθεί να επιβιώσει ενάντια σε δεκάδες επαγγελματίες δολοφόνους, οι οποίοι θέλουν το θάνατό του για να αποσπάσουν αμοιβή 14 εκατ. δολαρίων.

Σκηνοθεσία: Chad Stahelski

Ηθοποιοί: Keanu Reeves, Halle Berry, Ian McShane 

 

 

 

 

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!